2777
2789

سلام بچه ها.

خوب لطفاً توجه داشته باشید که اینجوری گزارش کار ارسال کنید تا نظم تاپیک حفظ بشه 👇

سلام 

رشته تحصیلی

پایه تحصیلی

مجموع ساعت مطالعه

مجموع تعداد تست

درس + ساعت مطالعه+تعداد تست

بچه ها اگه نخوندید هم علت بدید چون فردا فقط کسایی رو تگ میکنم که امشب بیان و اطلاع بدن آخه تگ کردن تون خیلی سخته🥲❤️

@یاراخانوم۲۰۰۵  ‍    

@قلب_زرد_   

@دخمل_بور   

@کنکوریی     

@فن_فسنجون     

اگر سوال مشاوره ای کنکوری داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها جون ، عزیزانم .

من این مدتی که در کنار شما بودم از معاشرت با شما خیلی خیلی خوشحالم .

از طریق این سایت با یه سری هاتون بیشتر آشنا شدم .اما متاسفانه امشب آخرین تاپیک و آخرین حضور من در سایت حداقل تا قبل از کنکوره❤️

امیدوارم درکم کنید .من خودم کنکوریم کمی برنامه هام بهم ریخته و الان باید فشرده تر بخونم و کمبود وقت این اجازه رو نمیده که در خدمت شما باشم .اما امیدوارم برای همه شما دوستان بهترین ها اتفاق بیفته و به تموم هدفهای قشنگ تون برسید 🫀

دوست دارم بار بعدی که بیام سایت ، همه مون از موفقیت هامون بگیم . از اینکه تو اون زمان باقی مونده جنگیدیم و جا نزدیم🥹❤️

از این که یک بار برای همیشه تمومش کردیم....

از اینکه به خودمون ثابت کردیم هیچ چیز غیر ممکن نیست....

شما ها دوستای ندیده من برام خیلی عزیزید.

قدر خودتون رو حسابی بدونید .❤️

یا حق و خدا نگهدار.

اگر سوال مشاوره ای کنکوری داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم   

انشاالله همتون بهترین نتیجه روبگیرین بچه ها🌱

قدراین روزاتون روبدونین 

بچه هاعالی ازفرصتاتون استفاده کنین😊

چون هیچ وقت قرارنیست به عقب برگردین 

تسلیم نشین پرقدرت ادامه بدین شماهاتک تکتون لیاقت اینودارین بعدابدونین تسلیم نشدن چه حسی داره😍

سلام گلم 

بله بنظرم بجای هرشب تاپیک زدن بهتره بفکر خودت باشی 

قطعن که این زمانی که واسه تاپیک و تگ کردن میذاری میتونه واسه موفقیت و آینده خودت کاربردی تر باشه 

با امید قبولیت❤️🦋

بچه ها جون ، عزیزانم . من این مدتی که در کنار شما بودم از معاشرت با شما خیلی خیلی خوشحالم . از طری ...

موفق ترین باشی عزیزم ❤️

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚
بچه ها جون ، عزیزانم . من این مدتی که در کنار شما بودم از معاشرت با شما خیلی خیلی خوشحالم . از طری ...

سلام نازی جونِ مهربونم❤

مرسی که انقد لطف داشتی و داری بهمون😍

منتظر نتایج درخشانت هستم❤

خدا پشت و پناهت دختر مهربون😘❤👋

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)