2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

188 بازدید | 14 پست

سلام خانوما خوبین ؟؟؟من میخاستم اونایی که سنشون زیاده و تجربه دارن منو راهنمایی کنن چون واقعا نمیدونم چیکار کنم.من از شوهرم به علت اعتیاد جدا شدم با یه بچه ۵ ساله بخاطر مهریه رف زندان.فک میکردم بعد طلاق همه چی تموم میشه ولی نشد از زندان اومد رف سرکار  چون از کارافتاده هس در ماه دو تا حقوق میگیره اعتیادش رو ترک کرده دخترم رو میبینه براش خرج میکنه منم دلم پیششه نمیتونم ازش بگذرم نمیخام هم جایگزینی براش بیاد.گفته بهم برگرد منم شرط گذاشتم خونه بنامم کن حق طلاق بده اینم قبول کرده بابامم نمیزاره برم چون میگه اون ازت کینه داره میکشتت وفلان .ولی من از آینده خودم و دخترم میترسم با این گرونیا چطور میتونم بزرگش کنم سرکار هم میرم ولی درآمدش خیلیییی کمه چیکار کنم ؟؟؟؟؟

دخترم تنها بهونه زندگیم
اینم بگم که خانوادش میخان برن خواستگاری اینم قبول نمیکنه .اونا میگن فرزانه یعنی من  بخاطر پول د ...

سلام آجی بخاطر دخترت برگرد دختر به پدر نیاز داره و همون شرایط رو اگه قبول کرد که خیلی عالیه حداقلش اینه یه خونه به نام خودت و دخترت داری ،، 

متاهل و عاشق زندگی و پسرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام آجی بخاطر دخترت برگرد دختر به پدر نیاز داره و همون شرایط رو اگه قبول کرد که خیلی عالیه حداقلش ا ...

یه. خونه نیمه کاره  ازش گرفتم  اینبار هم میگه میدم

دخترم تنها بهونه زندگیم
بله متاسفانه

پس نگو مشکلش فقط اعتیاد بوده دیگه ماشالا پکیج کامل بوده.بابات درست میگه،از آینده دخترتم نترس پدرش خرجش رو میده و ارث هم براش میذاره.خودتم بچسب ب کارت کنارشم یه مهارت یاد بگیر بتونی بیشتر درآمد داشته باشی ولی خواهشا برنگرد

از نظر منِ سوم شخص، حق با پدرته

فکر کن یکی بندازتت زندان

که هرجایی بری برای هرکاری که لازم باشه عدم سو پیشینه ارائه بدی، این انگ بهت باشه که اره، حبس رفتی

فکر نکنم برگشتت عاقلانه باشه عزیزم

آخه پس من چی ؟؟؟نمیتونم که ازدواج کنم چون بچه دارم .نمیتونم اونو فراموش کنم.

😕چرا نمیتونی ازدواج کنی!؟!؟این همه آدم با بچه ازدواج میکنن!!

اگه میزدتت و اعتیادم داشته دیگه چرا نمیتونی فراموشش کنی دختر؟خودتو ننداز تو دردسر

فرصت ندم یعنی ؟؟؟

من باشم اصلا سمتشم نمیرم.انقد ازین زندگیا میترسم ک خدا میدونه.یه شب بکشتت چی؟یه سم بریزه تو غذات؟حیف خودت و بچت نیست؟کلا این فکرارو تموم کن و برو دنبال زندگی خودت.تو ایران ازین اتفاقا کم نمیوفته درس عبرت بگیر

فرصت ندم یعنی ؟؟؟

باید دو طرف در نظر بگیری یا بچسب به کار شاید یه مورد مناسب ایشالا پیدا بشه یا نمیدونم احساس میکنم عزیزای دیگه میتونن کمکت کنن❤️‍🔥

متاهل و عاشق زندگی و پسرم