2777
2789
عنوان

لطفا اونایی که سقط داشتن بیان

177 بازدید | 23 پست

تازه فهمیده بودم باردارم دوروزه لکه بینی داشتم که یهو خونریزیم زیاد شد درد و لخته دفع شد از دیشب تا امروز ظهر از ظهر دیگه خونریزی تموم شد یه لک جزعی دارم به نظرتون سقط شد؟سونو گفتن زوده هنوز نشون نمیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من سقط داشتم وقتی به لکه بینی افتادم تافرداظهرش کامل سقط شد ولی دردوحشتناکی داشت دکترم گفت بمون مطب هردوساعت بتاروچک کن اولش بالابود هی اومد پایین اخرش رسید به ۸دکترم گفت دیگه سقط شده ... سونوکرد وگفت کامل هم تخلیه شده بقایا نداری ....ولی خیلی سخت بودواقعااا من هم سزارین کردم هم زاییمان طبیعی واقعاااسقط خیلی سخته🥺🥺

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
عزیزم من سقط داشتم وقتی به لکه بینی افتادم تافرداظهرش کامل سقط شد ولی دردوحشتناکی داشت دکترم گفت بمو ...

درد خیلی شدیدی نبود ولی خوب درد داشتم امروز بتا دادم یکی ام چهل و هشت ساعت بعد میرم میدم ببینم اومده پایین یا نه

درد خیلی شدیدی نبود ولی خوب درد داشتم امروز بتا دادم یکی ام چهل و هشت ساعت بعد میرم میدم ببینم اومده ...

خوب امروزعددش چندبود؟؟

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
خوب امروزعددش چندبود؟؟

ساعت هفت جوابش میاد خونریزیم خیلی کم شده ودرد ندارم به نظرت سقط شد؟میدونی دم عیده تکلیفم مشخص نیست اگه مونده باشه استراحت میکنم اگر نه کارامو میکنم اصلا انگار بین زمین و هوام

ساعت هفت جوابش میاد خونریزیم خیلی کم شده ودرد ندارم به نظرت سقط شد؟میدونی دم عیده تکلیفم مشخص نیست ا ...

بلکه انشالله مونده باشه مال من که خونریزی وحشتناک تاچندروزداشتم که پد جواب نمیدادمامانم پوشک بچه رودوتایی میکردمیدادبهم اونم جواب نمیداد تازه 

بلکه انشالله مونده باشه مال من که خونریزی وحشتناک تاچندروزداشتم که پد جواب نمیدادمامانم پوشک بچه رود ...

نه من همون دیروزم خونریزیم معمولی بود پریودام کلا یه روز این خونریزیم از پریودم بیشتر بود 

نه من همون دیروزم خونریزیم معمولی بود پریودام کلا یه روز این خونریزیم از پریودم بیشتر بود 

جواب بتاجی شد؟؟

ده بود دکتر گفت نیاز نیست تکرار کنی سقط شده

ای بابا عیبی نداره قسمت بوده ...منم یه بارسقط داشتم خیلی بده البته من اون موقع ۱۹سالم بود بچه بودم حامله که شدم بالاپایین زیادمیپریدم وسوارموتور یه سره... سقط شد ولی تجربه وحشتناکی بودش

ده بود دکتر گفت نیاز نیست تکرار کنی سقط شده

نمیدونی علت سقطت چیه عزیزم ...یعنی پوچ بوده ...ساک بارداری وکیسه زرده هردوتشکیل شده بود؟؟؟اخه من خیلی استرس دارم واسه صدای قلب اخه هیچ ویاریاحالت بارداری ندارم دکترم گفته ۲۸اسفندبروسونو ولی خیلی زوده ...دکتر سونوگفت ۱۴فروردین ولی من میخام ۵فروردین برم که یه کم خیالم راحت شه