2777
2789
عنوان

از عاشقانه هاتون با همسرتون بعد چند سال زندگی یا وسط دعوا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 78 پست
شوهر من عصبانی نمیشه ارومه امااااا خدا نکنه عصبانی شه اما الان فهمیدم موقع عصبانیت شدید نگاش که مکنم ...

اذیتش نکن شوهر منم مهربونه خیلی ولی بد عصبانی میشه 

ولی چون خیلی مهربونه اصلا ازش حساب نمیبرم 

هی میرم رو مخش 😂😂😂

دقیقا 😂 من خیلی عصبی ام داشتم فکر میکردم اگر اونم مثل من بود تا الان همدیگه رو کشته بودیم

آفرین منم عصبیم شوهرم نسبت ب من خیلی صبورتره

ولی اگه همین رفتارایی ک من با اون میکنم اون بخاد با من کنه اصن باش نمیمونم

خیلی ادم خوبیه ک منو تحمل میکنه😂😂

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونم عزیزم  من کلی از این عاشقانه ها دارم نمی‌دونم کدومو بگم

بگو حتما‌ دوست دارم بدونم دلم غنج میره 

مثلا من خودم بعد اون همه سختگیری بابام ، شوهرم بعد عقد بهم گفت فکرشو نمیکردم مال من بشی 

هنوزم میگه عین یه خوابه که مال منی 

کف‌ پاهامو میبوسید. 

بگو حتما‌ دوست دارم بدونم دلم غنج میره  مثلا من خودم بعد اون همه سختگیری بابام ، شوهرم بعد ...

الهیییی عزیزم همیشه خوش باشین کنار هم 

شاتو بالا گذاشتم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

شوهر من چهار سال خانواده ام مخالف سرسخت بودن  بابام کلی شرط گذاشت تا اجراشون کردن دهنش سرویس ش ...

نه ما سنتی بودیم اتفاقا من خیلی دودل بودم و نمیخواستم مامانم خیلی دوست داشت ک اصرار کرد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

فعلا نشونیم هنوز بدم میاد از شوخی های رو مخش یبار خونه مادرشوهرم بودیم یهو گفت قلبممممم ایوا قلبم ...

لامصب منم ازین حرکتا متنفرم 

شوهرم گاهی ازین کارا میکنه من خیلییی بدم میاد ازین حرکتای خنک

منم امروز داشتم با داداشم دعوا میکردم 

یهو وسط دعوا خندید بهم گفت ابروهاتو گرفتی؟

گفتم آره 

گفت خوشگل شده 

دیگه تموم شد نشستیم راجب ابرو حرف زدیم😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
آفرین منم عصبیم شوهرم نسبت ب من خیلی صبورتره ولی اگه همین رفتارایی ک من با اون میکنم اون بخاد با من ...

منم همش میگم حتما یکار خیری به درگاه خدا کردم اینو بهم داده 

ولی به خودش میگم برو ببین چه کار خیری کردی خدا منو بهت داده😂😂😂

چون گفتی هر کسی میشه 

@ژنـــرال؛    

ایشون رو انتخاب میکنم

که تحت هر شرایطی منو تحمل می‌کنه و سعی می‌کنه آرومم کنه .

و با حرفام عصبی نمیشه.

قصـه‌ای با تـو شـد آغـاز که پایـان نگرفـت‌ مالیشکا ″

لامصب منم ازین حرکتا متنفرم  شوهرم گاهی ازین کارا میکنه من خیلییی بدم میاد ازین حرکتای خنک

همیشههههه میکنه همیشههههه 

همیشه هم کتک میخوره 

باعث ناراحتی بین منو مادرش میشه کهه پسرمو زدی