2777
2789

من واقعا احساس تنهایی میکنم ذاتا تنها هستم احساس تنهایی میکنم هاا کسی رو ندارم برم بازار برم بگردم دلم خوش باشه یا باهاش حرف بزنم یک هفته هم هس نماز نمیخونم دوست دنیا تموم بشه اخه تنهایی به چه درد من میخوره این دنیا 

خوبه ک الان اینو فهمیدی . اگه دیر تر میفهمیدی شاید اونموقع اوضات خرابتر میشد .اینو بدون ک فقط اینطکری نیستی همه همینطورن بعضیام ک دورو برشون شلوغ افراد دورش فقط برا منفعتشون میخوانش .همون بهتر تنها باشی سعی کن تو تنهایی کیف کنی و خوشحال باشی ک حداقل سر بار کسی نیستی و نمیتونن ب احساساتت ضربه بزنن

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنهام وقتی درسم تموم شد میخوام برم سرکار جایی

چون آدمای دروبرم جوری بودن که نمیتونم حتی به کسی اعتماد کنم مثلا وقتی مردای متاهلی رو که مبینم که بهم آمار میدن با خودم میگم به این پسرای مجردی که معلوم نیست چی تو ذهنشونه  چطور اعتماد کنم با اینکه جوری رفتار نکردم که جلب توجه کنم ولی خیانتارو مبینم بدی مبینم از ازدواج نامید میشم 

خوبه ک الان اینو فهمیدی . اگه دیر تر میفهمیدی شاید اونموقع اوضات خرابتر میشد .اینو بدون ک فقط اینطکر ...

حتی مادرم که از بچگی دوسم نداشت هیچ مشکلی ندارم ها من  چون خودش مشکل داره منم گذاشتم کنار الان دیگه تنهایی تنهام

منم تنهام وقتی درسم تموم شد میخوام برم سرکار جایی چون آدمای دروبرم جوری بودن که نمیتونم حتی به کسی ...

من چن وخت سعی کردم با دوستای دانشگام ارتباط برقرار کنم که برم بیرون باهاشون بگردم بعد دیدم به چن نفرشون پیشنهاد دادم که بریم بیرون دیدم خبری ازشون نیست من گذاشتم کنار همه شون رو 

من چن وخت سعی کردم با دوستای دانشگام ارتباط برقرار کنم که برم بیرون باهاشون بگردم بعد دیدم به چن نفر ...

امیدت به بقیه نباشه برو سرکار روابط اجتماعیت گسترده کن رفیق پیدا میشه برو مسافرت 

[QUOTE=332016742]امیدت به بقیه نباشه برو سرکار روابط اجتماعیت گسترده کن رفیق پیدا میشه برو مسافرت [/QUOTدیگه هیچ علاقه ای ندارم که با دوست اینا برم مسافرت چون به وقتش خواستم نشد الان دیگه هیچ ذوقی ندارم فقط دوست دارم دنیا تموم بشه 

[QUOTE=332016742]امیدت به بقیه نباشه برو سرکار روابط اجتماعیت گسترده کن رفیق پیدا میشه برو مسافرت [/ ...

بلاخره تموم میشه برای همه  ولی خودت اذیت نکن 

هستن کسایی دوست دارن حتی به جای تو بودن ایقد زندگی شون بده 

تو لذت ببر یا برو پیش مشاور اگه افسردگی داری 

بلاخره تموم میشه برای همه  ولی خودت اذیت نکن  هستن کسایی دوست دارن حتی به جای تو بودن ایق ...

آره خیلیا هستن جای من باشه قبلا افسردگی داشتم الان ندارم الان واقعا دوربرم کسی نیست این حس رو دارم