من واقعا احساس تنهایی میکنم ذاتا تنها هستم احساس تنهایی میکنم هاا کسی رو ندارم برم بازار برم بگردم دلم خوش باشه یا باهاش حرف بزنم یک هفته هم هس نماز نمیخونم دوست دنیا تموم بشه اخه تنهایی به چه درد من میخوره این دنیا
خوبه ک الان اینو فهمیدی . اگه دیر تر میفهمیدی شاید اونموقع اوضات خرابتر میشد .اینو بدون ک فقط اینطکری نیستی همه همینطورن بعضیام ک دورو برشون شلوغ افراد دورش فقط برا منفعتشون میخوانش .همون بهتر تنها باشی سعی کن تو تنهایی کیف کنی و خوشحال باشی ک حداقل سر بار کسی نیستی و نمیتونن ب احساساتت ضربه بزنن
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
چون آدمای دروبرم جوری بودن که نمیتونم حتی به کسی اعتماد کنم مثلا وقتی مردای متاهلی رو که مبینم که بهم آمار میدن با خودم میگم به این پسرای مجردی که معلوم نیست چی تو ذهنشونه چطور اعتماد کنم با اینکه جوری رفتار نکردم که جلب توجه کنم ولی خیانتارو مبینم بدی مبینم از ازدواج نامید میشم
منم تنهام وقتی درسم تموم شد میخوام برم سرکار جایی چون آدمای دروبرم جوری بودن که نمیتونم حتی به کسی ...
من چن وخت سعی کردم با دوستای دانشگام ارتباط برقرار کنم که برم بیرون باهاشون بگردم بعد دیدم به چن نفرشون پیشنهاد دادم که بریم بیرون دیدم خبری ازشون نیست من گذاشتم کنار همه شون رو
[QUOTE=332016742]امیدت به بقیه نباشه برو سرکار روابط اجتماعیت گسترده کن رفیق پیدا میشه برو مسافرت [/QUOTدیگه هیچ علاقه ای ندارم که با دوست اینا برم مسافرت چون به وقتش خواستم نشد الان دیگه هیچ ذوقی ندارم فقط دوست دارم دنیا تموم بشه