2777
2789

سلام خانوما ببنید راستش فکر کنم باور نکنید چون گوشی کوچیک نوکیا ها گوشی دکمه ای چون اینترنت نداره نمیشه رفت اینستاگرام و تیک تاک و یوتیوب ولی اشتباه فکر کردید میدونید چجوری متوجه شدم همچین چیزی داره گوشی نوکیا من دیروز رفتم یوتیوب که یوتیوب گردی کنم و ویدئو و فیلم ببینم که وقتی یوتیوبمو باز کردم توی قسمت خانه صفحه اصلی یهو چشمم به یه ویدئو افتاد که اینم بگم ویدئو های کوتاه یوتیوب بود بعد رفتم توی ویدئو یه گوشی نوکیا کوچک بود دکمه ای بود یه نفر یه کدی رو توی گوش زد بعد یهو آرم اینستاگرام اومد بعد واردش شد صفحه اصلی اینستاگرام اومد بعد اینم بگم که ویدئوش خارجی بود بعد من فکر کردم این ویدئو الکیه شاید ادیت زدن ولی وقتی زدم توی یوتیوب سرچ کردم nokIa lnstgram یه چند نفر دیگه رو هم آورده بود که اونا هم رفته بودن تست کرده بودن بعد براشون آورده بود اینستاگرام بعد من از خودم زدم توی یوتیوب سرچ کردم nokIa TikTok دیدم حتی بجز اینستاگرام تیک تاک هم توی گوشی نوکیا باز میشه بعد دوباره یه چند نفر ازش ویدئو گذاشته بودن بعد اینم بگم همه این ویدئو ها خارجی بودند و ایرانی نبودند بعد دوباره یه کدی میزدن کدا متفاوت بود بعد تیک تاک براشون باز می‌شد بعد اینم بگم این کد ها توی قسمت وارد کردن شماره تلفن میزدن انگار یه چیز مخفی بود توی گوشی نوکیا بعد در کنار اونا یه چند تا ویدئو هم پایین بود نوشته بود نوکیا یوتیوب بعد یوتیوبم باز می‌شد توی گوشی نوکیا بعد همین بود دیگه و کسانی که باور نمیکنن برن اگه ف. ل. ت. ر شکن دارن برن یوتیوب و کلمه نوکیا اینستاگرام و نوکیا تیک تاک رو به خارجی بزنن تا بفهمن واقعیه 

عاشق فیلم و سریال و کلیپ و دانلود و سی دی و کارتون و انیمیشن و آهنگ و استقلالی هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.