2777
2789
عنوان

عشق پنهان

1459 بازدید | 26 پست

سلام.پسر هستم.چند ساله ی نفر رو دوس دارم،هر شب تو فکر و خیالمه،عشق اول زندگیمه از نوجوونی تا الان،دختر از فامیل هامونه تو شهر دیگه ان،سالی یکی دو بار بیشتر نبینمش،،اوایل همیشه سعی داشتم طوری بگم بهش،هم رونمیشد هم موقعیتش پیش نمیومد،،اما الان میتونم بگم ولی چون شرایط خوشبخت کردنشو ندارم،نگفتم بهش.شمارشم پیدا کردم گفتنش فقط ی پیامه،پیامی ک ناگفته های دلمو،خالی کنم..از ی طرف دلم میخواد بدونه دوسش دارم و کنجکاوم راجب عکس العمل و نظرش نسبت ب من حتی اگر منفی باشه،از ی طرف هم

من دنبال عشق های الکی امروزی و صرفا دوستی باهاش نیستم.من دنبال ازدواج و زندگی  باهاشم ولی میدونم ک توان خوشبخت کردنشو ندارم از لحاظ مالی و نمیتونم هیچگونه اقدامی کنم برا بدست آوردنش،بخاطر همین چیزا نمی‌خوام بگم،و با این درد نگفتن کنار اومدم..با هرکی و هر جا ک تو مسیر آینده ش هست آرزوی خوشبختی دارم بهش.

نظرتون و درد دل هاتون رو میخونم.

ممنون از وقتی ک گذاشتید خوندید و نظراتی ک میدید.

تعداد رای : 2
نظرسنجی
.
2
100%
.
0
0%

تصمیم نداری شرایط مالی تو اوکی کنی که بهش برسی؟

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

تا دیر نشده بهش بگو نزار خبر ازدواجشو بشنوی

اگ گفت ن ک هیچی ولی اگ جواب مثبت بهت بده انگیزه میگیری کار میکنی

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه واقعا دوسش داری بهشون بگو و ازش بخواه ک یخورده صبر کنه تا شما شرایط خوبی براش فراهم کنی . ولی اگه بهش نگید ک چقد دوسش دارید شاید اونم ازدواج کنه و این تا آخر عمر براتون سه حسرت میشه . شما فقط حرف دلتونو یهش بگید و اینم بگید ک نمیخواید دوستی کنید باهاش فقط صبر کنه

😍ازین عشقای پاک 

انشالله هر چه زود تر بهم برسید و خوشبخت بشین ببین حتما بهش بگو اگه دوست داشته باشه با کمک پدر و مادرا میتونید زندگیتونو شروع کنید بعد هم کم کم به همه چی میرسید خوشبختی همین دوست داشتنه و تلاش کنار هم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
تا دیر نشده بهش بگو نزار خبر ازدواجشو بشنوی اگ گفت ن ک هیچی ولی اگ جواب مثبت بهت بده انگیزه میگیری ...

اتفاقا تو این شرایط میترسم ک نظرشو بشنوم..بدونم مثبته ولی نتونم اقدامی کنم برا بدست اوردنش،،اونموقع دیگ دیوونه میشم قید زندگیمو میزنم

تصمیم نداری شرایط مالی تو اوکی کنی که بهش برسی؟

اتفاقا دارم با زندگیم میجنگم.قید زندگی و خوشی هاشو زدم،همه جوره فقط در حال کار کردنم،یکی از بزرگترین دلایلی ک هیچموقع از کار کردن زیاد خسته نمیشم فکر کردن ب این دختره و آینده ای ک تصور میکنم کنارش..یکسری مشکلات دیگ هم هست تو زندگیم ک نمیزاره عین هم سن و سالام با خیال آسوده این مسیرو برم.اگ خدا خواست زندگیم زیررو شد همه جوره میرم برا بدست آوردنش

ببین بنظرم اگه فامیل نزدیکه یکم بشناسش شاید اهل این رابطه های یکی دو روزه هست تفاووت سنیتون چقدره؟

هم سن هستیم..تا اونجایی ک من می‌شناسمش دختری ک برا هدف و آیندش تلاش میکنه، شخصیت بزرگ و باوقاری داره،فکر نکنم دنبال چیزای پوچ باشه

چون دوره و ب دست نیاوردی اینجوری حس میکنی . باور کن آش دهن سوز هم نیست . دور و اطراف خودت دختری که ...

با این شرایط راضی نیستم بدست آوردنش رو..حتی خودش و خانوادشم قبول کنن ،من اینطوری نمیخوامش.وقتی ی نفر کنارت باشه ولی نتونی خوشبخت کنی و خواسته هاشو برطرف کنی،یا از رنج های زندگی خودتم بهش اضافه کنی،این خودش میشه بزرگترین درد.،خواستن ب هر قیمتی رو نمی‌خوام.

من صرفا دنبال تشکیل خونواده نیستم ک از دختر های خوب اطرافم انتخاب کنم.. زندگی کردن و ازدواج رو فقط با این دختر می‌خوام.

😍ازین عشقای پاک   انشالله هر چه زود تر بهم برسید و خوشبخت بشین ببین حتما بهش بگو اگه دوس ...

ممنونم از دعای خیرتون..دوسش ک دارم.ولی فقط قدرت عشق و دوست داشتن تو جامعه و شرایط الان کافی نیس،،کمک خانواده هم صفر هست..بله خوشبختی واقعی دوست داشتن و عشقه،ولی راضی ب رنج اون نیستم،نمیخوام نیاز هاشو ببینم ولی نتونم برطرف کنم..راهی وجود نداره برا الانم..

ببین اگه واقعا دوسش داری بهشون بگو و ازش بخواه ک یخورده صبر کنه تا شما شرایط خوبی براش فراهم کنی . و ...

صبر کردن برا آینده ای مبهم و نامعلوم تا کِی؟دیوونه بار دوسش دارم،ولی نمی‌خوام این عشق داشتنش ب هر قیمتی باشه..دارم تلاش میکنم آینده و زندگی خودمو بسازم و شرایط خوشبختیشو داشته باشم بعد بگم..همین الانشم حسرته برام ،چ برسه ب اون روز ک ازدواج کرده باشه.ولی تو جامعه و شرایط الان فقط عشق کافی نیس،دیک عین گذشته نیس مشکل فقط جشن ازدواج باشه دست یکی رو بگیری بری ی گوشه زندگی کنی،،زندگی الان شرایط فرق می‌کنه..بزار حرف دلمو بهت بگم وقتی شرلیط مادر خودتو ببینی و از خواسته های معمولی حل نشده ش خبر داشته باشی،،دلت نمی‌خواد تو هم ی دختر رو با اینجوری کنارت داشته باشی.

اتفاقا دارم با زندگیم میجنگم.قید زندگی و خوشی هاشو زدم،همه جوره فقط در حال کار کردنم،یکی از بزرگترین ...

اولربهش بگو ببین نگرش چیه حاضره پات بمونه یا نه

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

اولربهش بگو ببین نگرش چیه حاضره پات بمونه یا نه

از منفی بودنش شاید زیاد ناراحت نشم چون انتخاب و آینده خودشه حق میدم بهش،ولی حالا اگ فکر کنیم قبول کنه،مرحله بعد چیه،اضافه کردنش ب بدبختیام،یا قول دادن ب آینده مبهم.تو زندگی و شرایط الانم واقعا همه در ها قفله.