2777
2789
عنوان

دیشب عروسی بودم الان گوشام به چوخ رفته😥

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 36 پست

خدایی عروسی تو ماه رمضون اصلا جالب نیست 

به عروس دوماد خوش نمیگذره ،دخترخاله منم تو ماه رمضون عروسی کرد هنوزم که هنوزه میگ کاش یه ماه صبر میکردیم 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه رمضون عروسی😐

اولا شاید اعتقاد به ماه رمضان نداشته باشن(این روزام شهادت نیست) و این به ما ربط نداره چون مارو تو قبر هم نمیزارن دوما ممکنه افطاری هم داده باشن.

زمان ثابت کرده همتونو...
اره گلم

از خیلی وقت پیش تاپیکات میخوندم

دیگه نیومدن جلو که درستش کنن؟؟

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
اولا شاید اعتقاد به ماه رمضان نداشته باشن(این روزام شهادت نیست) و این به ما ربط نداره چون مارو تو قب ...

خب من با شما صحبت نکردم گلم برام عجیب بود اگر به شما ربطی نداره خودت میدونی بقیه قاطی نکن

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

اخه معمولا عروسیا ساعت ۷ شرو میشه اذانم ساعت ۶ونیمه ادم وقت نمیکنع افطار کنه باید بره تالار  ...

آره ولی خب اونجام چای و شیرینی و اینا بود میشد افطار کرد

کساییم که سختشون بود دیرتر اومدن 

خب من با شما صحبت نکردم گلم برام عجیب بود اگر به شما ربطی نداره خودت میدونی بقیه قاطی نکن

عزیزم منم با دلیل بهت گفتم بعدم منظور من به ما ربط نداره روزه گرفتن یا نگرفتنشون بود

زمان ثابت کرده همتونو...