2777
2789
عنوان

بچه از بهزیستی گرفتم خیلی پشیمونم

57326 بازدید | 343 پست

من یه پسر ۱۵ساله دارم یه دختر ۸ساله هم از بهزیستی گرفتم البته نه فرزند خوانده به عنوان قیم الان حتی نمیتونم مدرسه ثبت نامش کنم از طرفی فکر میکنم احساسی تصمیم گرفتم الان کلا زندگیم خیلی به هم ریخته احساس میکنم اونطوری که باید نمیتونم براش مادری کنم🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پیشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چرا نمیتونی ثبت نامش کنی؟

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.

الان خرجا سنگینه دیگه ایشالا روزیت زیاد بشه بتونی از پسش بربیای

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

اگه توان مالی نداری  چجوری بهزیستی بهت بچه داده

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

عزیزم مواظب باش به روحیش لطمه نزنی اون هیچی نمیخواد جز محبت همین که محبت کنی براش ی فرشته هستی لازم نیس مثل بچه خودت باشه فقط محبت کن

ی دختر مستقل و قوی که داره واسه آرزوهاش میجنگه ❤️❤👑 باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷🍷🍷داداشم عشقمه و هرنفسش برام امید زندگی 🕯سیگار تسکین دردای تو شب منه ❤️❤️ تیکر واسه زمان خریدن خونمِ 🏩