من یه پسر ۱۵ساله دارم یه دختر ۸ساله هم از بهزیستی گرفتم البته نه فرزند خوانده به عنوان قیم الان حتی نمیتونم مدرسه ثبت نامش کنم از طرفی فکر میکنم احساسی تصمیم گرفتم الان کلا زندگیم خیلی به هم ریخته احساس میکنم اونطوری که باید نمیتونم براش مادری کنم🥲🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادیِ تان مبارزه می کنید ، شما را بیگانه ستیز می نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می کنید ، شما را نژاد پرست می خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
عزیزم مواظب باش به روحیش لطمه نزنی اون هیچی نمیخواد جز محبت همین که محبت کنی براش ی فرشته هستی لازم نیس مثل بچه خودت باشه فقط محبت کن
ی دختر مستقل و قوی که داره واسه آرزوهاش میجنگه ❤️❤👑 باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷🍷🍷داداشم عشقمه و هرنفسش برام امید زندگی 🕯سیگار تسکین دردای تو شب منه ❤️❤️ تیکر واسه زمان خریدن خونمِ 🏩