2777
2789
عنوان

با شوهرم سر صدای من دعوامون شد میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 50 پست
چه همسر نادانی داری  بگو بقیه لال هستن فقط من و بچه هام حرف می‌زنیم و صدا داریم ؟؟  بلند ...

باورت میشه تو عمرم نیم ساعت این مرد بچه ها نگرفته نه میدونه چه کلاسی می‌رن نه میدونه شب کی میخوابن میاد شام میخوره میره اتاق می خوابه برای خودش میره میاد ناهار میخوره میره اتاق می خوابه خدا شاهد میگیرم لباس عوض میکنه میزاره کف اتاق ول میکنه میره آب می خوره لیوان یه آب نمیزنه بزاره سرجاش فکر کن بچه هامم همینن گرفتار شدم 

بهترین خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه تو عمرم نیم ساعت این مرد بچه ها نگرفته نه میدونه چه کلاسی می‌رن نه میدونه شب کی میخوابن م ...

چیکار میتونی بکنی

یکم باهاش صحبت کن در آرامش و مهربانی که کمی رفتار و افکارش رو بازنگری کنه

میخای یه سر بیا خونه ما  زن همسایه دیشب ساعت سه یه ج‌ور سر بچه داد زد که من از خواب پریدم  ...

فقط داد زدم دعوا نکنید همین کاش کنترل می کردم ولم نکرد دیگه خونه آپارتمانی بدو بدو نباید بکنن نباید دعوا کنن دیگه تخلیه تو خونه نمیشن همش می برم بیرون موقع ناهار اولیا حضرت بود موندم خونه آخرم گفت جا داد گازت پاک میکردی 🙂

بهترین خودت باش