2777
2789
عنوان

بچه ام رو زدم خیلی از دستش عصبی شدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 25 پست
خیلی هم زبونش درازه 

دوتا کلاس ورزشی ثبت نام کن. فوتبال یا کاراته کنگفو... ی کلاس موسیقی...    وقتش پر شده. انرژیش تخلیه بشه.  ی چیزیم یاد میگیره. اعصاب شمام آروم میشه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم بخدا خسته شدم  همسایه چند بار اومده در زده

عزیزم بچه همییینه. پسر منم همین بود. ساعت ها میشستم رو زمین سرگرمش میکردم میبرمش بیرون میچرخوندمش تو پارک امرژیش تخلیه بشه بازی فکری میکردم باهاش. تا یه سنی اگه به حال خودشون رها بشن همینن

کلاس میره ورزشی .خودم هم صبح ی تایم باهاش کشتی گرفتم که خالی بشه

تایم ورزش رو بیشترش کن.   ببرش استخر تو آب خسته بشه. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
عزیزم بچه همییینه. پسر منم همین بود. ساعت ها میشستم رو زمین سرگرمش میکردم میبرمش بیرون میچرخوندمش تو ...

بخدا صبح باهاش بازی کردم که خالی بشه ،کشتی دوست داره باهاش کشتی گرفتیم بعدش بازی فکری ،اومدم استراحت کنیم اینقد شلوغ بازی درآورد تا آخرش زدم😐

کلاس میره ورزشی .خودم هم صبح ی تایم باهاش کشتی گرفتم که خالی بشه

ما یکی داریم ..سونامی !!!!! 

هفته ای سه بار میبرنش استخر. دوتا کلاس ورزشی روزای زوج یکی فرد یکی. کلاس موسیقی. 

پارکینگ دروازه گذاشتن شبا خانوادگی فوتبال بازی.