2777
2789

خیلی دلم گرفته نمیدونم لباسشوییم چش شده تا پریروز خوب بود دیروز ک زدم دیدم خطا میده درو باز کردم محکم کوبوندم کار کرد ولی امروز هرکار میکنم کار نمیکنه فقط خطا میده ای ۳۰ 

.شوهرم زنگ زدم دم عید دستش خالیه از طرفی کلا میگه مراقب یاش چیزی خراب نشه خراب شه من نمیدم درست کنن الانم ک بهش گفتم کلی دادوهوار راه لنداخت ک مراقب نبودی من پولم کجا بود بمن ربطی نداره من ک خودن لباسامو بادست میشورم تو هم با دستت میشوری تروخدا بگین من چیکار کنم دارم ازغصه میمیرم

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مارکیه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

دستش خالیه مغزش هم خالیه؟؟؟

برای ما هم خطای ال ای داد موتورش بود دیدم خرجش بیشتر از قیمتشه ولش کردم با دست می‌شورم فعلا 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
توی دفترچه راهنما همه ارورها و معنیش رو نوشته

نوشته یا در خوب بسته نمیشه یا برد خرابه ؟ درو محکم میزنم دیروز کار کرد امروز هرچقد محکم زدم کار نکرد نمیدونم هزینه برد چقد میشه

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
چه مارکیه

.

کرال تو نت نوشته یا در خوب بسته نشده یا برد خرابه