2777
2789

با همه خوبه جز من باهمه میگه میخنده ولی تا من میگم بالاچشمت ابروه قهر میکنه خسته شدم از بس سر چیزای الکی از دلش دراوردم مثلا پریشب میگه بیا این ظرفو وردار من داشتم ظرف میشستم گفتم باشه الان میام دو دقیقه طول کشید هی میگفت منم گفتم اه میام دیگه آقا قهر کرد حالا دیگه من از دیشب باهاش سرسنگین شدم فقط یه راهی بگین که من انجام بدم بسوزه که بدونه  من دیگه ازین اخلاقش خسته شدم 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

آشتی نکن 

انقدر قهر بمون ک ب غلط کردن بی افته

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزن دهنش... 

یعنی چی هی دستور میده این ظرفا بردار، بگو ناراحتی بیا بذا ش ظرفشویی می بینی که دارم ظرف میشورم. 

بعدم بذار قهر بمونه تا خسته بشه... دیگه محلش نذار، غذا درست کن، خودت بخور بزار خودش بره برداره... کاراش را خودش بکنه خسته میشه شاید کوتاه بیاد🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

البته من یه دونش دارم که هیچجوره کوتاه نمیاد منم نمیام اینه که قهرامون دو هفته سه هفته طول میکشه... بعدم من اعصابم خورد میشه میرم پیش مامانش شکایتش میکنم، اونم باهاش حرف میزنه شوهرم از خرشیطون میاد پایین... دیگه منم بعدش شروع میکنم متلک گفتن و رفتارای زشتش را به شوخی تو سرش میزنم😂😂

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
دقیقا‌ مثله‌ خودش‌ باهاش‌ رفتار‌ کن‌.تاخسته‌ بشه‌.

اینقد من کوتاه اومدم الان دیگه واقعا دلم نمیخواد آشتی کنم باهاش قبلا هربار قهر میکرد بیتاب میشدم میرفتم آشتی کنیم الان دبگه از خودشو اخلاقاش زده شدم

بزن دهنش...  یعنی چی هی دستور میده این ظرفا بردار، بگو ناراحتی بیا بذا ش ظرفشویی می بینی که دا ...

منم خانواده ش در جریانن دیروز خواهرش سرش غر زد گفت چقد اخلاقات مزخرفه ولی فایده نداره اونام بگن درست بشو نیست 

منم خانواده ش در جریانن دیروز خواهرش سرش غر زد گفت چقد اخلاقات مزخرفه ولی فایده نداره اونام بگن درست ...

اگه مثل خودش قهر کنی چیکار میکنه؟؟ قهرش طولانیه؟؟؟ اصلا حرف نزنی باهاش بعدم یه روز جلوش برو حموم و لباس.... بپوش و ولو شو رو مبل😁😁😁خودش کوتاه میاد؟؟؟ 

واسه من اینا روش اثر نداره... کارایی که تو این سایت میگن را بهت پیشنهاد میدم🤷‍♀️

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اگه مثل خودش قهر کنی چیکار میکنه؟؟ قهرش طولانیه؟؟؟ اصلا حرف نزنی باهاش بعدم یه روز جلوش برو حموم و ل ...

نه بابا یعنی اینقد ضعیف باشه با این چیزا خام بشه شوهر من که اصلا اینطور نیس کاش بود

نه بابا یعنی اینقد ضعیف باشه با این چیزا خام بشه شوهر من که اصلا اینطور نیس کاش بود

مثل شوهر من

قهر کنی جوابش را ندی اثری داره؟ 

اینقدر دلت کوچیک نباشه که تا قهر میکنه میری آشتی... واسه همین بدتر شده بیشتر قهرمیکنه

قدیمیا میگن شوهر را لوسش کنی پررو میشه راست میگن

منم اوایل همش خودم کوتاه اومدم هر سری بدتر شد قهرمونم از یکی دو روز سد دوهفته و سه هفته

یه کار دیگه هم اینه که اصلا به قهراش توجهی نکنی و روال خودت را داشته باشی یعنی خیلی عادی حرف بزنی خودت را، بزنی به اون راه... امتحان کردی؟ 

مثل شوهر من قهر کنی جوابش را ندی اثری داره؟  اینقدر دلت کوچیک نباشه که تا قهر میکنه میری آشتی ...

خودمو بزنم به اون راه امتحان کردم ولی سرد رفتار میکنه الان هنوز بهش محل نذاشتم صبح اومد یه جمله حرف زد و نگام کرد خندید فکر کرد مثل دفعه های قبل میخندم تموم میشه ولی محل ندادم

خودمو بزنم به اون راه امتحان کردم ولی سرد رفتار میکنه الان هنوز بهش محل نذاشتم صبح اومد یه جمله حرف ...

اگه مثل همسر من باشه وقتی جوابش ندم کلا دیگه حرف نمیزنه باهام حتی شده دو سه هفته طول بکشه... بعدم میگه تو باید حرف بزنی سلام کنی تا من جواب بدم.. 

مغروره خیلی خیلی... هرگز هم عذرخواهی نمیکنه

بارها بهش گفتم یه دفعه بگو ببخشید میگه تو واژگانم نیست، هرگز کار اشتباه نکردم که بگم ببخشید😬😬😬