2777
2789
عنوان

داروخای درمان وسواس فکری بیماری

252 بازدید | 10 پست

رفتم دکتر بهم ریسپریدون و فالوکسامین و بوپریوپروبیل داده هرکدوم روزی نصف

کسی مصرف کرده؟ اعتیاداور‌که نیست؟ بعد چ مدت قطع میشه کرد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا واقعا باعث میشه وسواس نداشته باشی؟ یا آدمو از حالت عادی در میاره تا سراغ وسواس هاش نره 

مثل آرام بخش و این چیزا

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

عزیزم کلا هر دارویی بعد یه مدت اعتیاد آور میشه

برای همین دکتر وقتی خواست قطعش کنه با علم خودش آروم آروم قطع میکنه که دیگه دچار مشکل نشی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ممنون‌گلم شما هرسه دارو رو میشناسید ؟ 

بله میشناسم. هر سه داروهای ملایم و تاثیر گذاری هستن دوزی هم که بهتون داده دوز کمی هست. فقط ریسپریدون ممکنه باعث افزایش اشتها بشه باید حولثاست به خورد و خوراکت باشه 

حالا واقعا باعث میشه وسواس نداشته باشی؟ یا آدمو از حالت عادی در میاره تا سراغ وسواس هاش نره  م ...

هورمون هایی که دچار اختلال شدن و باعث وسواس شدن و به حالت عادی برمیگردونن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هورمون هایی که دچار اختلال شدن و باعث وسواس شدن و به حالت عادی برمیگردونن

چه جالب

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
بله میشناسم. هر سه داروهای ملایم و تاثیر گذاری هستن دوزی هم که بهتون داده دوز کمی هست. فقط ریسپریدون ...

عزیزم چندماه باید مصرف بشه؟چون همین ریسپریدون یجا خوندم باید یه سال مصرف بشه خیلی ترسیدم گفتم برم یه دکتر دیگه شاید حذفش کنه یا جایگزینی براش بذاره

عزیزم چندماه باید مصرف بشه؟چون همین ریسپریدون یجا خوندم باید یه سال مصرف بشه خیلی ترسیدم گفتم ب ...

والا پسر خواهر من الان ۵ ساله داره مصرف میکنه هیچ مشکلی هم نداره. چرا جایگزین کنه؟ مشکلت با زمان مصرف هست؟ 

والا پسر خواهر من الان ۵ ساله داره مصرف میکنه هیچ مشکلی هم نداره. چرا جایگزین کنه؟ مشکلت با زمان مصر ...

بله دقیقا زنانش زیاده توی نت خوندم یه سال حداقل باید مصرف بشه ولی من نمیخوام اینقدر طول بکشه

من کلا وقتی رفتم دکتر پزشکش زیادباهام صحبت نکرد 

یه جورایی به دلم ننشست. به نظرتون بایه دکتر دیگه هم مشورت کنم؟