2777
2789

سلام به همگی 

اینکه بگید حکمتیه و خدا یک جور دیگه برای آدم جبران میکنه. 

همه اش این دنیا نیست اون دنیایی هم هست 

اینکه بگید میخواد صداتو بیشتر بشونه 

اینکه بگید ناامیدی از سمت شیطانه و یا هر چیز دیگه ای 

من همه ی اینا میدونم 

ولی من الان به صداش نیاز دارم 

الان به معجزه اش نیاز دارم 

الان نیاز دارم سکوتشو بکشنه 

الان نیاز دارم کمکم کنه 

الان نیاز دارم دارم خوب بشه 

من تا این دنیام رو نتونم بسازم اون دنیا که نمیتونم برداشتی داشته باشم 

که من دارم یکسره تلاشمو میکنم

واقعا چی دارید به من بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم خیلیا باهات هم درد باشن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

منم تا دیروز همینو میگفتم ولی پشیمون شدم

خدا خیلی مهربونه و قطعا کمکمون می‌کنه امروز بابت همین موضوع که داشتم ازش گله میکردم ازش عذر خواستم امیدوارم ببخشه

واقعا خیلی زود بود واسه گله چون من فقط همون یه گرفتاریو دیدم ولی خدا تو هزار تا جای دیگه دستمو گرفته بود 

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
منم تا دیروز همینو میگفتم ولی پشیمون شدم خدا خیلی مهربونه و قطعا کمکمون می‌کنه امروز بابت همین موضو ...

چقدر خوب 

ولی من همه ی زندگیم رو تحت الشعاع قرار داده 

حتی دیگه امیدی به ایندم ندارم

چقدر خوب  ولی من همه ی زندگیم رو تحت الشعاع قرار داده  حتی دیگه امیدی به ایندم ندارم

منم همین جورم هنوز حل نشده

داست حل میشد ولی نمد چیشد از کجا یکی پیداش شد بهم ریخت

میگم خدا حکمتتو شکر لابد هنوز زمانش نشده

من آیندم شغلم هدف معنوی دنیوی همه چیم وصلن به هم و خیلی دارم دعا میکنم حل شه تا تلاش کنم

ولی خب نبایدم اونجوری گله میکردم

صبر باید کنم قطعا میبینه

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
چقدر دیگه؟ میگم من الان نیاز دارم سالهای سال هم صبر کردم 

چیزخاصی میخوای ؟شایدبرات خوب نباشه ونمیده من چن سااال پیش عاشق شدم وحتی تاخواستگاری هم پیش رفت ولی یهووهمه چی بهم ریخت خیییلی صداش کردم نشدچن ماه پیش توسط همسرم فهمیدم اون آقایه خیانتکاره وداره به خانومش خیانت میکنه من فهمیدم چرانشدباهاش ازدواج کنم بااینکه چن ساال خداروصدازدم ونذری نموندکه نکرده باشم برارسیدن چون همیشه تودعاهام میگفتم خدایایه آدم پاک بمن بده یبارم بخاطرخیانت جداشدم ولی این ماجراروگفتم بدونی گاهی اوقات نرسیدن بهترازرسیدنه 

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

منم همین جورم هنوز حل نشده داست حل میشد ولی نمد چیشد از کجا یکی پیداش شد بهم ریخت میگم خدا حکمتتو ...

نمیدونم چی بگم 

ولی من خسته شدم از بس خودمو امیدوار نگه داشتم و نشد

چقدر دیگه؟ میگم من الان نیاز دارم سالهای سال هم صبر کردم 

منم دیگه خسته شدم بریدم دیگه از دعا و التماس و گریه ب درگاهش ناامید و خسته شدم اتفاقا صبح میگفتم خدایا دیگه هیچی نمیخوام فقط جونمو بگیر راحت شم 💔🥀😔

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
چیزخاصی میخوای ؟شایدبرات خوب نباشه ونمیده من چن سااال پیش عاشق شدم وحتی تاخواستگاری هم پیش رفت ولی ی ...

من میفهمم حرفاتو 

اتفاقا توی عشق و عاشقی همیشه گفتم شاید الان خوب باشه ولی واقعا برام بده پس هیچوقت توی این زمینه اصراری نداشتم 

ولی چیزای دیگه که میدونم اتفاقا به صلاحمه 

اتفاقا خوبه 

واقعا چیز بدی نیست 

اونو چرا نمیده به من؟

من میفهمم حرفاتو  اتفاقا توی عشق و عاشقی همیشه گفتم شاید الان خوب باشه ولی واقعا برام بده پس ه ...

شایداونم برات بدباشه وازنظرتوخوبه شایدم وقتش نشد

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰