2777
2789
عنوان

جا انداختن دنبالچه دستی

305 بازدید | 3 پست

سلام. برا جا انداختن دنبالچه دستی. چند مرحله باید طی کرد من خیلی وقته دنبالچه ام رفته تو. یک بار جا انداختم سه بار. رفتم پیش دکتر سنتی گفت ضعیف هس  دنبالچه ات باید. دوماه اول دراز کشیدم الان میگه ۲۰ روی دیگه دراز بکشم.  برا تقویت دنبالچه چیکاررکنم

وایی برو دکتررر به من قرص داده بود با چند روز استراحت با یه بالش که نمیدونم اسمش چیه هنوزم که هنوزه ...

عههه شما هم دستی جا انداختن براتون  تا چندماه باید بالشت  استفاده کنی منم دارم بالشت طبی داخلش دایره اس  میگما. وقتی خوب شدی. دیگه احساس. درد نداری دور ور باسنت. مثلا بالا. خط مقعد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه شما هم دستی جا انداختن براتون تا چندماه باید بالشت استفاده کنی منم دارم بالشت طبی داخلش دایره ...

عزمزمه من ۷ ماهه جا انداختم توی عکسم مشکلی ندارم ولی هنوز درد دارم اوایل دردم بیشتر بود ولی الان کمتر شده صبر داشته باش