2777
2789
عنوان

خیلی نا امیدم از زندگیم

271 بازدید | 16 پست

دوسال ازدواج کردم . همسرم قبلا ازدواج کرده بود و جدا شده بود . وقتی ازدواج کردم باهاش یک بچه دو ساله داشت که با مادرش زندگی میکنه . خیلی همسرمو دوست داشتم و فکر میکردم اونم دوستم داره کلی جلو خانوادم واستادم تا راضی به ازدواجم شدن . هم تحصیل کرده بودم و هم قیافم خوب بود کلی خاستگار خوب داشتم اما دلم نمیگرفت هیچکدومو. اونم به خاطرم انتقالی گرفت اومد شهر ما که زندگی کنیم . ولی از وقتی ازدواج کردیم ورق برگشت از همون ماه دوم عقد باهام بدرفتاری کرد هر‌ حرفی شنیدم و اشک ریختم الان دوسال شده کلی داغونم کرده تا میام یکم امید بگیرم به زندگی نابودم میکنه. خونه شهرستانش به نام مادرشه ماشینم ک جدید خریده به نام بچه خودش کرده علنی هم میگه اگه جدا شدیم نخواد مهریه بدم ماشینمو . من اصلا تو این فکرا نیستم دوست دارم زندگی کنم چیزی برای خودمم نخواستم اما ناراحتم که خرج نکردن هاش برای منه و جمع کردن برای زندگیمون نیست

همسرت از اول چه نکته ای داشت که حاضر شدی باهاش ازدواج کنی؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

صبر کن چندسال از زندگی تون بگذره 

الان خیلی زوده واسه تصمیم گرفتن 

سعی کن که اعتمادشو به دست بیاری 

طفلکی از زن سابقش زخم خورده حق داره 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت از اول چه نکته ای داشت که حاضر شدی باهاش ازدواج کنی؟

فکر میکردم انسانیت داره . خودشم درس خوندس کارمنده .کلا با حرفاش گولم زد خیلی محبت میکرد همه دوستام تعجب میکردن از علاقه ای که بهم داشت مدام توجه میکرد. الان تو این دوسال یک لباس عید برام نگرفته خودم سرکار میرم اصلا بهم پول تو جیبی نمیده همش میگه قسط دارم. درحالی که برای بچش همه چی میخره من نمیگم چرا برای اون میخره میگم چرا حس نمیکنه منم باید تامین کنه هروقت میگم بهش میگه ندارم ماشین خریدم خب برای من که نخریدی.

صبر کن چندسال از زندگی تون بگذره  الان خیلی زوده واسه تصمیم گرفتن  سعی کن که اعتمادشو به ...

اخه من داره ۳۲ سالم میشه با این شرایط حتی بچه هم نمیاریم که اقا اگر دلش خواست بره شهرستان با بچش زندگی کنه . همش میگه تو باید بچه رو نگهداری یا بیای شهرستان که اون کنارم باشه یا جداشیم . میترسم صبر کنم از بچه هم بیفتم بعد اون بره دنبال زندگیش

جدا شو به جای گریه کردن و خودتو نجات بده گاهی خدا نشونه ها رو به ما نشون میده که چیزی این وسط درست ن ...

میترسم جدا شم آخه شغل درست درمونی ندارم باید برم بامامانم زندگی کنم هیچکس حمایتم نمیکنه با داداشم تو یک خونه کلی مشکل داریم .خیلی دل شکسته ام تو بن بست قرار گرفتم 

عروسی نگرفتم به جاش ۱۰۰ میلیون داد که ماشین خریدم با کمک طلاهام و پول مامانم . بعد همش منت میزاره که من برای ماشینت دارم قسط میدم هنوز . خرج خونه رو انجام میده همه چی میخره برای من دلش نمیاد خرج کنه هرکارم میکنه منت میزاره. خونواده من همه پاگشا کردن کادو دادن هر کدوم در خونمو زدن یک چیزی هرچند کوچک آوردن. خونواده اون نه پاگشاکردن نه کادو دادن طلبکارم هستن که تو خوب پذیراییمون نکردی اومدن دوروز سه روز موندن هیچی هم نیاوردن . از آخرم گفتن تو آبرو مارو جلو فامیل بردی .

بچه شو میخوای نگه داری؟ 

اصلا حاضر نیستم نگهش دارم وقتی خودش اینقدر نمک نشناس بود از آخر گفت میخاستی زن من نشی فردا هم میگن میخواستی نگه نداری. همش میگه به خاطرتو هر هفته این همه راه میرم بچمو ببینم . من هر هفته دوروز تنها میزاره میره خونه مادرش که بچه رو بیاره ببینه 

اصلا حاضر نیستم نگهش دارم وقتی خودش اینقدر نمک نشناس بود از آخر گفت میخاستی زن من نشی فردا هم میگن م ...

به هیچ عنوان بچه شو نگه ندار، چون،، تو مادرش نیستی حتی نمیتونی اگه یکم شلوغ کرد بهش چپ نگاه کنی،، هر چقدر زحمتشو بکشی یبار بهش اخم کنی اسمت میشه نامادری