2777
2789

سلام من چهاردهم پریودم امپولhcg زدم الان ۱۸روز میگذره بی بی چکم مثبت شده ممکنه کاذب باشه؟

درضمن تنبلی تخمدانم دارم 

و سه روز عقب انداختم😑

خدایا شکرت🥹۲۵ اسفندبی بی چک و ازمایشم مثبت شد😍❤️

نه گلم مبارکه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست سر یه دیقه دوتا خط افتاد

نه مبارکه

اگه سریع انداخت مبارکه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اخه میگن روژان دقیق نیس😑

ولش کن گفتنا رو من یه بار یه مارکی(ویتاساین) زدم هنوز ۶ روز مونده بود به موعدم هاله انداخت گفتن کاذب زیاد داره ولی الان باردارم دقیق دقیق بود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خداکنه باردار باشم🥲

دعاکن منم بارداربشم. بچه دوم.شوهرم راضی نمیشه دعا کن واسم بحق این ماه عزیز منم باردار بشم. ان شالله دامنت سبز بشه.

مطمعن باش باردازی من کاذب داشتم بعد از نیم ساعت ذوتاخط کم رنگ افتاد رو جلدشم نوشته بود تا دو دقیقه هرچی باشه همون بعدش نه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ولش کن گفتنا رو من یه بار یه مارکی زدم هنوز ۶ روز مونده بود به موعدم هاله انداخت گفتن کاذب زیاد داره ...

خداحفظش کنه نی نیتو 😍

پس امیدوار باشم🤍

خداحفظش کنه نی نیتو 😍 پس امیدوار باشم🤍

قربونت، آره عزیزم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خداحفظش کنه نی نیتو 😍 پس امیدوار باشم🤍

اره .اتفاقا بی بی چک دقیقه من سر بچه اولم تا زدم دوتا خط پررنگ انداخت باردار بودم. بعدم تا زدم به آنی خط انداخت

دعاکن منم بارداربشم. بچه دوم.شوهرم راضی نمیشه دعا کن واسم بحق این ماه عزیز منم باردار بشم. ان شالله ...

انشالله ک این ماه باردار بشی عزیزم 

شوهرتم راضی باشه🤍

منم خیلی وقته منتظرم 🥲