2777
2789

بچه ها من دندونای سمت چپم از بالا و پایین همشون درد میکنه دردش یجوریه که انگار بادیه که داره تو دندونام میگرده یه لحظه آروم میشه بعد دوباره شدید شروع میشه... هر مسکنی میخورم فایده نداره بنظرتون دلیلیش چی میتونه باشه😭😭 اینم بگم اون دندونام مشکلی ندارن فقط یدونه دندون عقلم پوسیده که اونم دردی حس نمیکنم اطرافش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم همون دندون عقل باعث میشه کل دندونای فیک درد بگیره درک میکنم دردش خیلی رو مخه انگار تیر میک ...

لامصب خودش اصلا درد نمیکنه زده به دندونای اطرافش پس واجب شد امروز حتما برم بکشمش😢

همون دندون عقله دردشو پخش کرده.برو بکشش.منم وضع همه دندونام خرابه.خراب نیستن ولی درد میکنن.شاید بوی سرخ کردنی یا نون داغ بهش خورده که درد گرفتع.شایدم چیز سرخ کرده یا شیرینی چیزی خوردی 

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
لامصب خودش اصلا درد نمیکنه زده به دندونای اطرافش پس واجب شد امروز حتما برم بکشمش😢

با عفونت فکر نکنم بکشن 

انتی بیوتیک بخور 

اول عکس OPG بگیر از دندونات شاید پوسیدگی داری باز

غصه نخور درست میشه.