2777
2789

اول بگم که اصلا توقعی ندارم که چی برام بیا یا اگه اصلانم برام نیاره مهم نیست ولی 

یبار که رفته بود مشهد سوغاتی رو برداشت اورد خونم گف فلانی(اون یکی جاریم)چون خیلی مشکل پسنده اول لباسا رو گذاشتم جلوش انتخاب کنه بعد انتخاب اون برا من همینجوری اورد..حالا دوباره رفته کربلا منو جاریم اونجا بودیم منتظر شده ما بریم بعدش سوغاتی ها رو به جاریم نشون داده همون شب اوگی که اون انتخاب نکرده اورده برا من ..من همیشه سعی کردم مث دخترش باشم ولی اون جاریم وقتی میاد مث مهمونه الان فهمیدم کار درستو اون میکنه بنظرتون کارش زشته یا من حساس شدم؟؟؟

ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه بعد قبول نکن بگو ببخشید سلیقه م نیست اسراف و گناهه بلا استفاده توو کمد بمونه بدین کسی دیگه یا مستحق .من توو لباس مشکل پسندم کلی بازار رو زیررو میکنم تا یه شلوار خونگی بخرم

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

خیلی کارش زشته یعنی شمارو ادم حساب نمیکنه. جاریت مشکل پسنده که مشکل پسنده نرفته خرید که سوغاتی دیگه پسند کردن نداره که!!! در واقعا به اون احترام میزاره میگه انتخاب کن. من حتی اگه مادر خودمم باشه ناراحت میشم چه برسه مادرشوهر

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
این سری تو هیچکدوم رو پسند نکن .. بگو خوشم نیومد دیده تو کم توقعی اینجوری کرده واقعا کارش زشت بوده

اخه حق انتخاب به من نداد اصن همینجوری یدونشو اورده

من یه اخلاقی دارم هرچی تو دلم باشه رک به طرف مقابل میگم میخواد بدش بیا یا نیاد دیگه تو دلم نمیمونه که غصه بخورم به نظر من  تو هم اینجوری باش الان خانواده شوهرم کامل منو میشناسن هر حرفی دارم رک میگم دیگه پشت سرشون حرف نمیزنم

ببین ما دوتا عروس داریم یکیش عین تو و اون یکی هم عین جاریت . راستش با اون یکی اصلا راحت نیستیم چون ممکنه به تریج قبای خانم بر بخوره . حتی اگه نیاد خونمون هم اصلا ناراحت نمیشیم چون حاشیه ای به وجود نمی یاد . عوضش اون عروسمون که مثل شماست رو عاشقشیم باهاش صمیمی هستیم هر چی هم جلوش بذاریم مثل خانواده صمیمی با هم میخوریم و اصلا حرفی پیش نمی یاد . مطمین باش مادرشوهر تون شما رو خودمونی احساس کرده به دل نگیر . 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
دفعه بعد قبول نکن بگو ببخشید سلیقه م نیست اسراف و گناهه بلا استفاده توو کمد بمونه بدین کسی دیگه یا م ...

شوهرم میخواد بهشون بگه بنظرت بگه؟؟؟

وا. کارشون زشته. شما هم این بار بگو من پسندم نیست تا دفعه بعدی این کارو نکنن. خدا رحمت کنه مادر پدرمو (مادربزرگم)، چندین بار رفتن مکه. بخدا ۷ تا بچه دارن با ۲۴ تا نوه. یه سفره بزرگ پهن می کرد یه عالمه سوغاتی آورده بود می ریخت رو سفره و می گفت هر رنگ و سایزی دوست دارین خودتون صلاح هم برید. هم کیف می کردیم و هم هیچ کس دلخور نمی شد. خیلی زن با شعوری بود. خیلی

خیلی کارش زشته یعنی شمارو ادم حساب نمیکنه. جاریت مشکل پسنده که مشکل پسنده نرفته خرید که سوغاتی دیگه ...

شوهرم میخواد بهشون بگه که اینکارا ینی چی بنظرت بگه؟؟؟