2777
2789
عنوان

خودخواهی خانواده

190 بازدید | 9 پست

من نمی‌دونم چطوری از خانوادم درخواست کنم آقا فلان چیزو برای من بخرید ،من فلان چیزو می‌خوام ،من می‌خوام برم اینجا،من می‌خوام این کلاس رو ثبت نام کنم و کل زندگیم سر این موضوع عوض شده 

واقعا لازمه زودتر مستقل شم ،البته هم سن های من هنوز وابسته به خانوادن اما خانواده ی من اصلا درک نمیکنن و واسشون مهم نیست این وسط منم هستم،،هرروز از سرکار بر میگردن مادرو پدرم کلی خرید کردن برای خودشون و منی که عید به عید خرید میکنم و سلیقشون و بودجشون به من میرسه زیر خط فقر میشهههه واقعا...امسالم هم هیچ کارم آخه هزینه پوست مادرم بالا شده و من باید نون و ماست بخورم...خیلی بده کاش یکم به نیاز های بچتون توجه کنید ..الان من سه ساله به امید تابستون می‌شینم تا کلاس مورد علاقمو ثبت نام کنم الان سه سال گذشته و من علاقه ی سابقمو دارم ولی انگیزه و ارادم کم شده ...بنظرم خیلی فرق بین منو هم سن و سالام هست!!

سعی کن سخت نگیرید خانواده ها درست بشو نیستن

سخت رو که یه درصدم نمی‌گیرم .اما این موضوع می‌تونه یه زندگی رو کاملا تغییر بده پس حق دارم بهم سخت بگذره و بفکر اصلاحش باشم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ازشون درخواست کن هرچی میخوای یعنی درخواست میکنی و توجه نمیکنن؟ بعضی خانواده ها اینجورین فک میکن ...

چرا بهشون میگم معمولا مثلا کلاس فلان چیز ثبت نام کنم یا از عید برای تابستون میگم می‌خوام فلان چیزو ثبت نام کنم یا دوسالی هست تصمیم دارم این کار کنم اما واقعا ری اکشن حمایت گری نشون نمیدن و من نمی‌دونم دیگه چطور اصرار کنم ...در مورد لباس هم مثلا میگم این چقدر قشنگه و اینا بنظرم آدم ها همو بعد یه ماه زندگی کاملا میشناسن و حالا اونا والدین منن که این همه سال بزرگ کردن ..حتما باید دستشون اومده باشه