2777
2789

دوستان من سالها پیش وقتی خیلی بچه بودم داداشم رو که دو سال از من بچه تر بود از دست دادم غرق شد کنارش بودیم اما نفهمیدیم شاید پنج دقیقه بعد از آب ارودنش بیرون اما فایده ای نداشت... ( آخ که چقدر صحنه دردناکی بود روی دست داداش بزرگم بود) بماند که سالها خونه ما ماتمکده بود اونروز ما برای پیک نیک رفته بودیم با اقوام، چند سال بعد وقتی مامانم داشت گریه می کرد یکی از اقوام گفت از کجا معلوم پسر برادرت هولش نداده باشه از اون روز مادرم همش میگه بچه منو کشتن، الان مامانم هفت و هشت سالشه همش گریه می کنه و نفرین می کنه میگه بچه منو کشتن الان سی سال میگذره اما هنوز داعش تازه هست خودم الان با گریه دارم می نویسم یادم نمیره وقتی داداش بزرگم از بیمارستان اومد بیرون و گفت تموم شد... خدا برا کسی نخواد، اما میگم سعی کنیم به مادر داغدارو اینجوری داغون نکنیم با حرفامون...

باید حرف رو تو مغز تحلیل کرد و بعد به زبون آورد

بعضی وقتا برعکس عمل می کنیم 

خدا بیامرزه برادرتونو

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم چقدر ناراحت شدم عزیزم خدا بهتون صبر بده ولی عجب آدم احمقی بود اونی که این حرف و زد

خدا کنه همیشه شاد باشی، اره یه جمله گفت خودش شاید یادش نباشه اما مادرم ر و داغون کرد

مادرتون رو ببرید روانشناس گناه داره این همه سال تو غم بچش غرق. داغ هیجوقت از یاد ادم نمیره ولی مادرتون بعد از این همه سال باید بپذیره و باهاش کنار بیاد ولی هنوز نپذیرفته و تو مرحله ی اندوه موندگار شده 

مادرتون رو ببرید روانشناس گناه داره این همه سال تو غم بچش غرق. داغ هیجوقت از یاد ادم نمیره ولی مادرت ...

مادر من چهار تا داغ دیده نمی خواهم با حرفام ناراحتتون کنم اما خودش تعریف می کنه یه داداش سه ساله داشتم که مامانم میبرش دکتر تو راه به مامانم میگه آب می‌خوام مامانم میگه الان میرسیم بهت آب میدم میگه وقتی رسیدم رو دستم مرده بود قربون دل پر دردش بشم

مادر من چهار تا داغ دیده نمی خواهم با حرفام ناراحتتون کنم اما خودش تعریف می کنه یه داداش سه ساله داش ...

خدا بهش صبر بده من که تجربه ی دوتاسقط داشتم چقد ضربه ی روحی خوردم خدا به داد دل مادر شما برسه که بچه ها دسته گل پر پر شدن