2777
2789

وا ،،خوبی؟؟ تو این ده سال عذاب وجدان نداشتی؟

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

شما کاربر چیزمیز نیستی؟

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو سال قبل شنیدم

خوب پارسال ۹ سال پیش بوده.

سال دیگه بیای میشه ۱۱ سال

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بگم من مجرمم

ببین خانم به همین راحتس که شما میگی نیست بهتره این تاپیکا هاروهم نزنید به عنوان یه برادر بهتون میگم اینجا جاش نیست برای خودتون دردسر درست نکنید

پسر!لطف کن!لایک نکن!
عاا اسمتم چیز میز بود الان یکی گفت یادم اومد

یکی هم بود هی تاپیک میزد فکرکنم سوزن رفت دستم، یا‌ پام، ایدز نگیرم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میخواستم بگم سوسک کش اینا

یاد اون بنده خدا افتادم، اونم خیلی اذیت بود😢

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
میخواستم بگم سوسک کش اینا

خودشه به جان خودم

هی میگم مردم پودر سوسکی کردم،پیرمردا رو نکشم با قرصام و سوسک کشام

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭