2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز زیادی رنده میزنم ابشو کامل میگیرم.نمک فلفل سیاه کمی زرچوبه برای کوبیده گوشت یه قاشقم ارد نوک قاشق جوش

ولی برای کوبیده مرغ ادویه نمک فلفل زعفرون پاپریکا پیازسیررنده شده

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

کوبیده؟؟

من پیاز رنده ریز اب گرفته..

نمک. فلفل. کمی زعفرون.گوشت دو بار چرخ شده.. کمی قلوه گاه

خیلی باید ورز بدی یا بریزی تو مخلوط کن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

زعفرون،، پیاززززز زیاد کاملا اب گرفته …یکم جوش شیرین خیلی کم ..نمک فلفل 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
وای اره اشتباه نوشتم فکرم درگیر بود😂😂

پیاز رو رنده ریر کن و با کیسه ی نخی آبشو کامل بگیر.

گوشت خوب خیلی شرطه.

نمک 

و واسه نریختن یه کوچولو جوش شیرین

قشنگ ورز بده و کمی بذار تو یخچال استراحت کنه

به هیچ وجه تخم مرغ نزن 

💔🖤

من جنوبی ام پیاز و نمک و فلفل کم با پودر لیمو عمانی سیاه فراوان با گوشت کهره اووف عجب چیزی میشه دیشب بریانی اش رو درست کردم انگشتامم باهاش میخوردم😂 گوشت کهره خیلی خوبه تازه باشه ما میگیم کهره ولی فارسی نمیدونم چی میشه بچه بز نر میگن یا چیز دیگه نمیدونم😂😂