2777
2789
عنوان

تورو قرآن هرکه میدونه کمک کنه

126 بازدید | 18 پست

شید لب کردم الان لب بالام تب خال زده 

از استرس و درد و غصه دارم میمیرم 

داروخانه ی پماد گیاهی داده از سر شب زدم ولی اثر نداره هی داره بزرگ تر میشه میسوزه و میخاره، 

ملیسان هست 

یعنی واقعا نمیدونستی قبلش باید قرص تبخال حتما بخوری پماد بدرد نمیخوره ‌.حالا نترس اون قسمت تبخال زده در میاد و بعد ترمیم میکنی

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا به افرادی که مستعد تبخال هستن چه برای شید لب چه برای تزریق فیلر قرص میدن بخورن که نزنن

برو داروخانه بگو قرص بهت بده برای تبخال 

قرص ویرابکس میدونم برای تبخال لب میدن متخصصای پوست ولی نمی‌دونم برای شما مناسبه یا نه، داروخانه ام بدون نسخه نمیده

بهترین کار اینه ک صبح سریع بری دکتر برات قرص تجویز کنه زود خشک میشه کوچیک میشه

ولی همیشه حواست باشه وقتی قراره لبت دستکاری بشه اگه مستعد تبخالی باید  بازم قرص بخوری قبلش، حتی اگرم مستعد نبودی از الان بدون ک لبت حساسه 

کلا به افرادی که مستعد تبخال هستن چه برای شید لب چه برای تزریق فیلر قرص میدن بخورن که نزنن برو دارو ...

پس صبح حتما میرم دکتر 

برام دعا کنید 

من کار زیبایی نمیکردم این دفعه رفتم ک توبه کردم 

پس صبح حتما میرم دکتر  برام دعا کنید  من کار زیبایی نمیکردم این دفعه رفتم ک توبه کردم&nb ...

کار زیبایی خوبه ولی با اطلاعات کامل و پرس و حو، و پیش آدم کاربلد که همه نکات رو به آدم بگه

درست میشه نگران نباش استرس بدترش می‌کنه

صبح برو دکتر خوب میشه

کلا به افرادی که مستعد تبخال هستن چه برای شید لب چه برای تزریق فیلر قرص میدن بخورن که نزنن برو دارو ...

احساس میکنم لبم دو کیلو شده صورتم درد میکنه 

بچه کوچیک دارم و کلی کار 

نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭😭

کاری ب رنگ ندارم شب عیده نمیخوام این وضع باشم 

کو تا عید .قرصش بخر.من همیشه الکل سفید میزنم تبخال سریع خشک میشه .پماد دیر تر خوب میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
کار زیبایی خوبه ولی با اطلاعات کامل و پرس و حو، و پیش آدم کاربلد که همه نکات رو به آدم بگه درست میش ...

مثلا جای معتبر بود 

خواهر حس میکنم همه چیز شانس میخواد 

شوهرم از سر شب میگه فقط خودت داغون کرد‌ی چرا اینجور کردی 

احساس میکنم لبم دو کیلو شده صورتم درد میکنه  بچه کوچیک دارم و کلی کار  نمیدونم چیکار کنم ...

نمی‌دونم کمپرس سرد براش خوبه یا نه

از نت سرچ کن ببین خوبه براش اگه خوبه یخ بذار توی کیسه فریزر دور کیسه دستمال بپیچ بذار رو تبخالت

تحمل کن تا صب بری دکتر قرص بده تا شب خوب میشی چیزی نیست استرسی نشو آروم راش

نمی‌دونم کمپرس سرد براش خوبه یا نه از نت سرچ کن ببین خوبه براش اگه خوبه یخ بذار توی کیسه فریزر دور ...

خدا خیرت بده ک آرومم میکنی 

نمیدونم چرا اینجور تو دلم آشوبه 

من تو زندگیم درد خیلی کشیدم اما الان از این یکی خیلی ترسیدم