2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه ویژگی مردای خرم ابادی روبگی 

مرد خرم آبادی رو نمیشه گفت ویژگی خاصی دارن که جاهای دیگه ندارن. انسان انسانه اگر انسانیت سرش بشه وگرنه ترک و لر عرب ندارها.از بخت بد بدترینش نصیب من شد

فقط خدا حقیقت دارد
میشه بگی چیش بده چه ویژگی داره بده که اذیتت میکنه

مثلاً ادم اجتماعی نیست.خسیسه خرج نمیکنه.اینقدر ماشین دوسته که راضی نیست منو ببره جایی باهاش.وقتی مریض میشم نمی‌برم دکتر میگه بذار خودت خوب میشی.ازش پول لباسی میخام به زور میده.چند وقتیه کار میکنم هرچی پول پس اندازم بود دادمش بهش گذاشتش سر ماشین.

فقط خدا حقیقت دارد
میشه بگی چیش بده چه ویژگی داره بده که اذیتت میکنه

حالا بهش میگم بریم مسافرت میگه خوشم از خانوادت نمیاد.میبرمشم مسافرت اصلا کاری نمیکنه بمن خوش بگذره.میگه تو میخا بری با خانوادت بخندی و شاد باشی.شادی منو نمیخاد

فقط خدا حقیقت دارد
ده سرش نمیره. هر چی اخلاق گن بی دارشو. ایکاش بچه اش ناشتم طلاق میگرتم دش

خوبچه ار داری که راس مویی

وه نظرمه بورش ته مشاور

آخه من خوم خوئرم هی پیایی داشت چی پیاتو

ولی بچه ناشت طلاق گرت ایسه هرطورخوت میحایی 

بایدبویی سی چی ده دا وبوئم خوشت نمیا

خوبچه ار داری که راس مویی وه نظرمه بورش ته مشاور آخه من خوم خوئرم هی پیایی داشت چی پیاتو ولی بچه ...

دشمنی مال موقع عقد و نامزدیه.ولی این خیلی کشش میه کینه ایه

فقط خدا حقیقت دارد

منم از بعد ازدواج تعطیلات و مناسبت و.... میشه غصه م میگیره اصلا با مادرشوهرم بهم خوش نمیگذره به همسرمم با خانوادم خوش نمیگذره

کلا معتقده ازدواج کرد دختر باید بچسبه به شوهر و مادرشوهر

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
منم از بعد ازدواج تعطیلات و مناسبت و.... میشه غصه م میگیره اصلا با مادرشوهرم بهم خوش نمیگذره به همسر ...

نه من باخانوادش خوبم نه اون با خانواده من خوبه خانواده من از شوهرم خوششون نمیاد خانواده شوهرمم از من خوششون نمیاد منو شوهرم هم از هم خوشمون نمیاد

فقط خدا حقیقت دارد
نه من باخانوادش خوبم نه اون با خانواده من خوبه خانواده من از شوهرم خوششون نمیاد خانواده شوهرمم از من ...

چه حبره ه ه

نه من خودم اشتباه کردم چون از اول از مامانش خوشم نمیومد و تو خاستگاری گفتم به این دلیل ج منفیه .گفت منم اذیتم از دستش و دنبال پایه م واسه زندگی و..

ولی الان باید صبح ب صبح چک کنن همو

و بدبختی اینکه خییییلی شبیه مامانشه

وای خب چاره تی نیست باید سوخت ساخت

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤