2777
2789

یکی از آشناها خدابیامرز اونموقع ک هنوز دندونپزشک و اینا نبوده برای اهالی روستا اینکارو میکرده😐

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه، خرد میشه. ممکنه بشکنه و ریشه توی لثه بمونه. واقعا کار خطرناکیه. کلینیک دندانپزشکی برین حتما

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
ما هم پول نداریم بدیم به دندونپزشک.😁

واقعا اینم هست

همسایمون این کارو کرد اما انبردست نبود مثل اینکه باباش ازین دندونپزشکای قدیمی بوده بعد وسایلش رو داشت

مشکلی هم واسش پیش نیومده بود

اما بنظرم انجام ندین

🦆
چجوری؟

نمیدونم

نکنی ها

خدایی نکرده ب فک آسیب میزنی تا آخر عمرت بی حس میشه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اگه پول داشتم میرفتم.😑

اگه بیمه تامین اجتماعی هستی درمانگاه یا بیمارستان تامین اجتماعی شهرتون برین رایگانه

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴