2777
2789

خانم تهرانی وقتی تاپیک زدید که میخواید نسخه جدیدی ارایه بدید تقریبا با درخواستهای کاربران و.کاستی های نسخه قدیم آشنا بودید...در نسخه جدید درسته که تعدادی از این موارد لحاظ شده اما ابتدایی ترین امکانات نسخه قبلی هم نداره( حتی نمیشه تاپیک ایجاد شده رو حذف کرد نمیشه امضا رو برداشت که حداقل تو این شرایط یه خورده فضای صفحه رو.متعادل کنیم و...) کاربران صدها تاپیک زدن و ایرادها رو.گفتن دیگه من دوباره لیست نمیکنم اما حداقل تا این ایرادها رو برطرف کنید ( من تخصصی ندارم درینباره اما به نظرم تیم فنی تون کند عمل میکنن) نسخه قدیمی رو برگردونید یا حداقل درباره ورژن موبایلی اینکارو.بکنید...خودتون با موبایل چک کنید این نسخه جدید تا اصلاح نشه خیلی کاربر رو عصبی و.خسته میکنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من تو.این چند سال چند بار تغییرات سایت رو دیدم مخالفت و انتقاد هم همیشه بود اما هیچ وقت این حجم بالای مخالفت از کاربرا رو ندیده بودم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

واقعا

ولی موندم چرا هیچ اقدامی نمیکنن

احتمالا منتظرن مثل قبل عادت کنیم

ولی نمیشه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی برای عادت نداره آخه

حتی از فروم های درپیت هم سخت تر میشه ارتباط برقرار کرد

سایت تغییر نکرده کلا عوض شده 

کجاش مثل قبله؟؟

شده مثل سایت های دیگه 

خب می رفتیم همونجا عضو میشدیم دیگه اگر خوب بود

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

به من جواب دادن تو تاپیکم

ولی خیلی سربالا

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من تو.این چند سال چند بار تغییرات سایت رو دیدم مخالفت و انتقاد هم همیشه بود اما هیچ وقت این حجم بالای مخالفت از کاربرا رو ندیده بودم

مسی الان نی نی یار میاد میگه لطفا اصرار نکنید،با توجه به امضات  

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد...☕☕☕

معمولا خانم تهرانی نظرات رو.میخونن و پاسخگو هستن اگر جوابی نمیدن حتما به خاطر حجم بالای اعتراضاته...

واضحه تیم فنی ضعیف عمل میکنه از پشت پرده مدیریت سایت هم من بیخبرم ولی،شاید تصمیم این قضیه با خانم تهرانی نیست اصلا...

نمیدونم به هر حال وضع جالبی نیست

من اون صورتی قبلی رو دوست داشتم اینجا انگار سردرگمم   

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻