2777
2789

اول بگم پلنگ در متن من معنیش میشه: دختری که رابطه ج متعدد و راحت با مردا داره ، منظورم عمل و آرایش نیست اصلا🛑

اون پسری که دنبال پلنگه ،خب همتون میدونین لاشیه  

اون پسره با خودش میگه  من اگه بخوام اون دختر ساده رو مخ بزنم هم طول میکشه هم ممکنه به رابطه راضی نشه ، هم عذاب وجدان میگیرم 

خب پلنگه اینجا گزینه‌ راحت و اسان و کم دردسر تری هست ، چون خودشم میخواد دیگه

خب این پسر لاشی ده سال  عشق و حالش رو میکنه و در سن سی سالگی  با یه دختر ۱۸ ساله خوب و ساده و آفتاب مهتاب ندیده و صد البته احمق ازدواج میکنه 

از این دخترا اینجا خیلی زیادن طوری هم اون اوایل  عاشق شوهرشون هستن که نگو 😂😂  

حالا حتما می‌پرسین پلنگا اینجا چی میشن ؟

چون اینا تو شخصیت شناسی پسرا استاد شدن ، میرن یه پسر ساده و خوب رو مخ میزنن ، پسر ساده که دختر بازی نکرده ، نمیدونه اصلا داستان چیه 

پلنگه هم چون بلده زود دل میبره و🤵👰🏼‍♀️ تمام .  😁😁 

چون پلنگ رو برا سرگرمی میخان و لی برای زندگی دختر ساده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون از پلنگ‌ و دختر ساده چیه؟پسرا فقط دختر خوشگل میخوان  حالا چ با عمل چ بدون عمل

کسی هم ک خوشگله ب هر کسی پا نمیده قطعا

یه سریاشون مجبورن تهش برن یه ساده و معمولی بگیرن دیگه

پلنگ تو فرهنگ نامه من 

اونان که زیادی با صورت و تنشون ور رفتن و تیپای ان چنانی میزنن تو کوچه خیابون

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چون پلنگ رو برا سرگرمی میخان و لی برای زندگی دختر ساده 

خودمون گول نزنیم بهتره .الان دیگ همه با همون خفنا دوست میشن ازدواجم میکنن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید