2777
2789
عنوان

وسواس فکری

190 بازدید | 22 پست

وسواس فکری واقا داره اذیتم میکنه خسته شدم از بس فکرایه مسخره میاد تو‌ سرم ی چیزی مجبورم میکنه اون‌کازو انجام بدم مثلا همش باید به نامزدم زنگ بزنم اونم میکه اینقد رنگ‌نزن سر کارم همش میترسم اتفاقی بیوفته یا مثلا اون‌کاری که‌تو‌ذهنمه رو باید حتما انجامش بدم و اگر ن‌چیزی میشه 🥲اینا هیچکدوم دست من نیس و‌انگار چیزی وادار به این کار میکنه منو خیلی استرس دارم همش نگرانم از این استرس دچار مشکلات پوستی شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدجور درکت میکنم با پوست و استخونام

واقعا موندم چیکار کنم هنو ۱۸ سالمه اما از الان....

از طرفی هم میسوفونیا داره منو میکشه

داره عید میرسه من استرس این که قراره ادما بیان برداشته با این همه صدا با صدای اون چجوری تحمل کنم

واقعا خیلی بریدم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
درکت میکنم از تغییرات کوچیک شروع کن مثلا بگو حق دارم روزی ۳بار زنگ بزنم کم کم کمش کن واسه خودت ی ...

نمیشه دست من نیست خیلی خاستم نشده دیگه دارم دیونه میشم 

همه از این وسواسای مختص ب خودشون دارن ولی احساس میکنم برای شما خیلی شدیده

مثلا من اگه دارم از کنار در رد میشم اگه دستم بخوره ب در بر میگردم دوباره اون یکی دستمم میزنم😊😂😂😂شاید مسخره باشه ولی این وسواس قرینه ست وبعد انجامشم خیلی حس خوبی بهم دست میده

بدجور درکت میکنم با پوست و استخونام واقعا موندم چیکار کنم هنو ۱۸ سالمه اما از الان.... از طرفی هم ...

منم ۱۷سالمه اصلا اینطوری نبودم ۲ساله اینطورم از وقتی نامزد کردم🥲🥲

منم ۱۷سالمه اصلا اینطوری نبودم ۲ساله اینطورم از وقتی نامزد کردم🥲🥲

میخوام گریه کنم

بابت این وسواسی و میسوفونیا استرس زیادی میکشم این روزا

میخوام موهای سرمو بکشم داد بزنم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین