2777
2789
عنوان

به شوهرم حسودیم میشه😐

476 بازدید | 18 پست

مامان بابام تا قبل ازدواج مخالف بودن حالا شوهرمو بیشتر از من دوس دارن کلاً جای منو گرفته

همیشه شش و نیم نهایت هفت خونس ساعت هفت و نیم زنگ زدم به شوهرم کجایی میگه مامان زنگ زد شام کوفته که دوس داری درست کردم بیاین اینجا بخورین اینم گفتم فلانی (من)خونه تنهاست گفته پس بیا ببر 

اومد خونه دیدم غذا آورده واسه ناهار فرداشم داده یه پیراهنم گرفته واسش 

زنگ زدم مامانم که تشکر کنم میگم به چه مناسبتی میگه هیچی رفته  بودم خرید یدونه واسه داداشت گرفتم دلم نیومد واسه شوهرت نخرم 😑

مامان آراز و دنیز😍❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خوب

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

منم باشم حرص میخورم😅

اخ یکی پیدا شد درکم کنه من حامله ام بعد عوض اینکه هی به من برسه هی زنگ میزنه شام پختی فلان کارو کردی الان شوهرت خسته میاد خونه اینطور باشه خستگی از تنش در نمیره و...

یا مثلاً زنگ زده بود میگفت بیا بریم براش کادوی عید بخریم منم حرصی شدم گفتم مگه بچس😂😂😂 

مامان آراز و دنیز😍❤
اخ یکی پیدا شد درکم کنه من حامله ام بعد عوض اینکه هی به من برسه هی زنگ میزنه شام پختی فلان کارو کردی ...

به شوخی و خنده بگو مامان نکنه اشتباه گرفتی فکر میکنی من عروسم ایشون پسرته😅

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
آره ولی گاهی وقتا حسودیم میشه بهش🤕عین این بچه دو ساله ها شدم 

اتفاقا پدر مادرت از دوست داشتن تو هست که به اون محبت می کنن محبت ببینه رفتارش با دختر اونا خوبه و خیالشون راحته 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
به شوخی و خنده بگو مامان نکنه اشتباه گرفتی فکر میکنی من عروسم ایشون پسرته😅

والا بخدا 

چنان میگه پسرم حس میکنم من عروسشم

یا مثلاً زنگ میزنن به من اول حال شوهرمو میپرسن

هر سری هم حرفمون بشه یا قهر کنم همش میندازه تقصیر من میگه مثل بچه هایی 

فلانی آقا، متین ،با وقار و کمالاته😑💔

بعد شوهرم تو خونه آدم شیطون مثل بچه یک سالست پیش مامان بابام فرشته

مامان آراز و دنیز😍❤
اتفاقا پدر مادرت از دوست داشتن تو هست که به اون محبت می کنن محبت ببینه رفتارش با دختر اونا خوبه و خی ...

اکثرا همینو میگن بهم😅ولی کلاً مامانم غریبه پرسته مثلاً اونروز فتصله خونه مامانم و داداشم یه سی دقیقه ایناست بعد اونروز هوا بارونی و برفی بود با آژانس بلند شده رفته قورمه سبزی برده برا زنداداشم 🤩

مامان آراز و دنیز😍❤