2777
2789

بعد خیانتی ک جلو چشام شد و شوک شدم چون اصلا انتظارش رو نداشتم و کلا اون مرد بر خلاف تصوراتم بود 

جدا شدیم🖤

بعد اون شب همش معدم درد میکنه و حالت تهوع دارم و سرم گیج میره امروز داشتم فکر میکردم و راه میرفتم ک چشام سیاه شد و زیر پام خالی شد

غذا ک نمیخورم چند قاشق میخورم ک تهوع میگیرم میارمش بالا 

عصبی شدم و به همه میپرم

بچه هت نگید ارزشش رو نداشت و فلان خودتو داری نابود میکنی بعد دو سال دوست داشتن این اتفاق واقعا سخته دست خودم نیست 

میخوام بشم همون دختر خندونی ک همرو میخندوند 

🖤 دارم زره زره اب میشم ...

··• خدایا رسیدن به آنچه آرزومندیم را برای ما آسان کن🦋 

بیا با همگریه کنیم منم تاپیک اخرم راجب  خیانت گذاشتم

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به روانشناس مراجعه کن از دست ما کاری بر نمیاد عزیزم🙁

میدونم بر نمیاد چرا زود گارد میگیرید وقتی یکی حالش بده

اومدم خالی شم مگه از کسی چیزی خواستم

میدونم بر نمیاد چرا زود گارد میگیرید وقتی یکی حالش بده اومدم خالی شم مگه از کسی چیزی خواستم

کجا گارد گرفتم عزیزم؟خواستم راهنماییت کنم چون داری خودتو نابود میکنی ...میدونم دلت شکسته و عصبی هستی عیبی نداره❣️

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
کجا گارد گرفتم عزیزم؟خواستم راهنماییت کنم چون داری خودتو نابود میکنی ...میدونم دلت شکسته و عصبی هستی ...

عزیزمی شرمنده:)

عزیزمی شرمنده:)

دشمنت شرمنده 

طبق تجربه با گذشت زمان خیلی بهتر میشی ولی همیشه گوشه قلبت یه زخمی هست که سخت درست میشه بالاخره اعتمادت از بین رفته برای اینکه این زخمه باقی نمونه باید بری روانشناس تا سریعتر بهتر شی 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
دشمنت شرمنده  طبق تجربه با گذشت زمان خیلی بهتر میشی ولی همیشه گوشه قلبت یه زخمی هست که سخت درس ...

بله حتما میرم بیا تاپیک جدید