2777
2789

من روحیه حساسی دارم خب و البته آدم لجبازی هسم تا حدودی و مغرورم کلا دی ماهیا همینن ...بعدیه ما جرایی رو میخوام بگم و شما نظر بدین راجبش .من چندروز پیش ی کیف خریدم ۴۸۰ بعد زن دوست شوهرم رفت و آمد  داریم و چت و اینا خلاصه بعد امشب زنگ رو زنگ من حال نداشتم جواب بدم  بعد دیدم ایتا پیام زده وای کیف تورا دیدم ۱۱۰ دست فروش داشت و طرح کیف تو بود در صورتی ک کلااا طرح دوخت و همه چیش با من فرق می کرد من گفتم نه و مث من نیست بابا من فلان پاساژ خریدم برو خودت ببین خلا صه هیچ  اون رفته رو مخم که مث تو هسشا اینا همش میخواد حرف حرف اون باشه بااینکه ۳۴ ساله اش و از من بزرگتر .بعد منم چون میخوام ثابت کنم اون مث من نیس گفتم فردا میرم کیف خودمو میزارم کنار او کیفی ک گف و بش ثابت کنم این اون نیس،،،،یا اینکه به نظر شما بیخیال بشم .اخه میدونین هرکاری من میکنم اونم میکنه ...

بیخیال بابا حوصله داری. بگو عه چه خوب تو همونو که قبمتش کمتره بگیر. در مقابل اینجور آدما فقط باید بگی باشه تو خوبی تو راست میگی. بحث کردن فایده نداره

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا حوصله داری. بگو عه چه خوب تو همونو که قبمتش کمتره بگیر. در مقابل اینجور آدما فقط باید بگ ...

واقعا، اون وقت اون به قول معروف فکر نمیکنه بگه ها جایی خبریه

چه حوصله ای داره

خب که چی تا دلت بخواد اصل و های کپی و فیک هست 

منم اطرافیانم زیاد دارم از این ادما میدونن من فیک نمیخرم‌

بعد اونسری میگفت کیفتو از دست فروش خریدی گفتم نه گفت اخه مثلشو تو‌دست فروشا دیدم گفتم این پول خونته دست فروشا فیکشو‌ میارن

میخواد مثلا منو تحقیر کنه

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

د خووووو همییییین

والا من می بینم چیزی میخرن اصلا نظر نمیدم نهایتش خودشون بگن فلان چیز خریدیم میگم مبارک باشه

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

والا من می بینم چیزی میخرن اصلا نظر نمیدم نهایتش خودشون بگن فلان چیز خریدیم میگم مبارک باشه

منم اینجوری نیسم ولی اینا ببین خداوکیلی یعنی انقدر کیف من تو چشش بوده .