2777
2789
عنوان

خاستگاری که....

142 بازدید | 4 پست

چند وقت پیش سنتی به هم معرفی شدیم

خودشون گفتن اول هم و ببینید و صحبت کنید اگه اوکی بودین میاییم خونتون

رفتیم هم و دیدیم

دو روز بعد گفت واسه اشنایی بیشتر صحبت کنیم و الان موقعیت بیرون رفتم نداریم. ماه رمضونه و عیده

اما خودش اصلا پیام نمیده

انگار منتظره همش من شروع کنم

اصلا حس میکنم زوری اومده

مگه میشه ادم خاستگاری کنه بعد بگه صحبت کنیم بعد پیامی نده

منم‌نمیشه که هی شروع کنم

دیروز پیام دادم حرف زدیم

ولی دیگه عمرا پیام اول و من بدم

چون اونقدر که باید مهرت به دلش نیفتاده و اینجور افراد معمولا همزمان با چند نفر در ارتباطن تا اون که از همه بهتره رو انتخاب کنن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چون اونقدر که باید مهرت به دلش نیفتاده و اینجور افراد معمولا همزمان با چند نفر در ارتباطن تا اون که ...

منم همین فکر و کردم

والا قبل اینم خاستگار داشتم دیگه 

یه ساعتای مشخصی هر روز پیام میدادن

منم میگم ازم خوشش نیومده اما واسه موقعیتم‌وایساده

و اینکه میگه این شناخت طولانی نشه. خوب اگه میخوای نشه که باید زودتر صحبتات و داشته باشی

خیلی بهم برخورد دیگه پیام نمیدم من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین فکر و کردم والا قبل اینم خاستگار داشتم دیگه  یه ساعتای مشخصی هر روز پیام میدادن منم ...

آره آفرین در هر صورت تو پیام نده کار خوبی میکنه تا خودش شروع کننده پیام باشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا