شوهرم نه خودش میره خرید لباس، وقتی هم که واسش میخرم قاطی میکنه. فاز اینجور آدما چیه؟
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه اینجوری که نمیشه، مثلا دمپایی روفرشی هاش پاره شده، رفتم واسش خریدم میگه اینارو تو پام هم نمیکنم😖
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
نخر براش. اولین عیده کناره شوهرمم.بهش گفتم بریم برا خودت لباس بخریم گف نه لازم ندارم.منم دیگه بهش ن ...
آخه من چهارسال از عروسیم میگذره. حالا اون اول آدم میگه روی جهزیه ش و خرید های پشت عقد، یه چیزایی خریدن و لازم نداره. بعد چهارسال این دیگه چه رفتاریه!!؟
دقیقا بیشتر ترجیح میده بیشتر وقتش رو کنج سوپر مارکت سپری کنه. اصلا چنین آدمی رو نمیشه سورپرایز کرد☹
خسیس نمیشه گفت، واسه من پول خرج میکنه ولی واسه خودش زورش میگیره. انتظار داره من از پول پس اندازم واسش چیزی بخرم
هر چند یه پولی هم که واسش کنار بزارم، نمیاد بریم خرید واسش