مولتی ویتامین ادونسیس گرفتم صبح ها بخورم بنظرتون خوبه ؟! روش هم نوشته انرژی
خداکنه اثر کنه چون روزت خیلی کسلم همش دلم میخواد بخوابم
در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سختترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من میپرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم.. یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️
صددر صد جواب میده سعی کن تا همیشه ادامه بدی ویتامین D3 ، آهن
فعلا یه ورق گرفتم از فردا بخورم اگه تأثیر داشت میرم یه بسته کامل میگیرم تا یکی دو ماه میخورم
در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سختترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من میپرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم.. یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک ورق تازه بدنت که خالی بوده رو فول میکنه اگه ادامه ندی بازم بی انرژی میشی من هفته ای یه ...
من دیدم نوشته بود روزی یکی بخورید و بهتره صبح ها هم بخورید که انرژی بگیرید
شما صبح ها میخورید
چون بدن شما خالی هست باید مدتی هر روز بخورید بعد دو روز درمیان بعد چند ماه هفته ای یه دونه ...
آها ممنون