2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی بازم اشکال نداره همه اینا گذریه تنبلی و هورمون مردونه و اینا ...ففط استرس نداشته باش بدتره

انشالله نفست حق باشه متاهلم دوماهه اقدامم شک کردم شاید مشکلی باشه ازمایش هورمون دادم که فهمیدم بله اوضاعم خوب نیست

میشه بگی علاعم تنبلی تخمدان چیه؟  تو آزمایش خوندمشخص میشه؟

فقط با سونو متوجه میشی بعضی وقتا بی علائمه ..دکتر مینویسه هورمونا چک بشه چک کرد اگه هورمونه مردونه بالا رفته باشه میفرسته سونو چکاپ که ببینه روند تخمدانو بهم نریخته ..اگه نریخته باشه دوتا قرص میده هورمونا تنظیم شه .اگه تنبلی داشته باشی آمپول میده با تقویتیو ..قرص هورمونی ..

انشالله نفست حق باشه متاهلم دوماهه اقدامم شک کردم شاید مشکلی باشه ازمایش هورمون دادم که فهمیدم بله ا ...

تو اقدام هورمون بهم میریزه چیزه خاصی نیست ..پریودا عقب و جلو میشه ..یا اصلا دوماه پریود نمیشی ..نگران نباش سال اینده بارداری تامام ..