2777
2789

حالا هی سخت بگیرید برای ازدواج از ما گفتن بود میگفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد یک عمر خودمونو کشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم غافل از این که اصلا “طرف بز نبود” “گـــــاو” بود :| . . سازنده فتوشاپ باید اسمشو میذاشت….”ستار العیوب” :( . . پدر چیست؟…. موجودیست مهربان که حاضره جونشو واست بده.. ولى ماشینشو نمیده.. . . من تا حالا دو بار شکست عشقی خوردم.. دو بار هم مساوی کردم و سه بار برنده شدم… الانم با 11 امتیاز تو رده پنــــجمِ جدول هستم! بچـه ها قول قهرمـانی نمیدم! :| ولی انشـــالله سهمیه آسیا می گیرم . . اولی: چرا رفته ای وسط رودخانه نشسته ای؟ دومی : چون می خواهم در جریان باشم! . . هالوژن چیست!؟ به ژن های ساده لوح و احمق اطلاق میشود! . . مورد داشتیم دختره تو گوگل سرچ کرده: “قیمت سرویس طلای دختر خالم” گوگل پاسخ داده: “دختر خالت گفته به کسی نگم”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه خواهر من این همه جا و مکان برا تفریح هست، چرا واسه سرگرمی از کیلیپس آویزون میشی که سوژه پسرا شی؟!!! . . کلیپسای عزیز توجه کنین.. حداقل ردیف جلو میشینین دیگه حرفای استاد رو با سر تایید نکنین!!! هیپنوتیزم شدیم .

یکی از مزایای بنیادین کیلیپس اینه که کمک میکنه دختر و از پسر تشخیص بدیم فکر کنم تنها راه باقی مونده همین باشه ! . . مورد داشتیم دختره مهریش یه کامیون کلیپس طلا بوده!!! . . اگر دیدی دختری بر درختی تکیه کرده برو کمکش چون کیلیپسش تو شاخه ها گیر کرده!

مگه زن کالا هس این چه طرز حرف زدنه؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!