2777
2789
عنوان

چطور لال بشیم ؟

406 بازدید | 8 پست

خیلی ضربه خوردم. از دلسوزی های بیجا برای بیقه و جوابش رو با دورویی که مخفی کاری گرفتم. دلم میخاد دیگه با کسی حرف نزنم. با هیچ کس. کاری به هیچ کسی نداشته باشم. لال بشم اصلا. شمام شده این حسا بهتون دست بده؟ عبرت گرفتین؟ چه کار کردین و پشمونین؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

متاسفانه جوری من رو بار آوردن که همه چی روخوبه می‌ریزم تو خودم در نتیجه با کسی صمیمی نمیشم و از اعتم ...

ما هم که صمیمی شدیم با بقیه ضربه خوردیم. من خیلی هم با همه صمیمی نمیشم.‌ولی از همون چهار پنج نفر دوستای دورم هم ضربه خوردم. هر چی صمیمی تر بودیم، دردش بیشتر 🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی، یک بنده خدایی دم عیدی مدام میگفت پول هیچی ندارم و هیچی لباس نخریدم، من تصمیم گرفتم در رابطه با تخصصش درخواستی کنم و در ازاش پول بدم، بعدا فهمیدم طلای سنگینی خریده که پول نداشته🙄

ما هم که صمیمی شدیم با بقیه ضربه خوردیم. من خیلی هم با همه صمیمی نمیشم.‌ولی از همون چهار پنج نفر دوس ...

نمی‌دونم چی بگم. همیشه دوست داشتم یکی که مبتلا به آلزایمره رو پیدا کنم و باهاش حرف بزنم، خیلی اجتماعی بنظر می‌رسم اما درونگراترینم. در عوض همه بهم اعتماد دارن و همههه چیو بهم میگن.

من خیلی، یک بنده خدایی دم عیدی مدام میگفت پول هیچی ندارم و هیچی لباس نخریدم، من تصمیم گرفتم در رابطه ...

ای بابا. داشته تیغ می‌زده پس. حالا این ضرر مالی بوده بیشتر. ولی ضربه های متعدد به راحتی اخلاق آدم رو عوض میکنه

نمی‌دونم چی بگم. همیشه دوست داشتم یکی که مبتلا به آلزایمره رو پیدا کنم و باهاش حرف بزنم، خیلی اجتماع ...

هعی.. اینم یه نوع درده.. 

ای بابا. داشته تیغ می‌زده پس. حالا این ضرر مالی بوده بیشتر. ولی ضربه های متعدد به راحتی اخلاق آدم رو ...

بله واقعا من که دیگه هیچوقت حرف کسی رو باور نمیکنم، هر کی گفت ندارم میگم خدا بزرگه

بله واقعا من که دیگه هیچوقت حرف کسی رو باور نمیکنم، هر کی گفت ندارم میگم خدا بزرگه

منم‌خیلی دلم میخاد دیگه حرف نرممممم. نظر ندمممم. حساس نشو روی کسییییی. لعنت به منننننن