2777
2789

هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی
توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی
و دیگه نمیتونی ادامه بدی
خدا برات یه معجزه میفرسته🌱
پس لطفا ادامه بده...
چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی
به قول الهه ی قمشه ای:
«آرزو دلیلِ بر استعداده؛
اگه استعدادشو نداشتی
یا قرار بود بهش نرسی
خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

🔹️ امید دارم به بهتر شدن ، به روزهایی که از امروز به بعد قراره بهتر بسازم !🕊🌱

خدایا پناهم باش❣ ... دستمو محکمتر از قبل بگیر  که بی تو هیچم 🥲🤝

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین 🌱✨ کنکور داری! 

نه درسم خیلی وقته تموم شده (:

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

خسته شدم دیگه کاش خدا کاری کنه😔

همه چی ب موقعش .. به بهترین حالتی که برات خوبه اتفاق ميفته ✅

خدایا شکرت

🤲🏻❤