2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودین

629 بازدید | 90 پست

موقعی که رابطتون جدیه و میخوان بیان خواستگاریتون به پارتنرتون میگفتین مستاجرید؟ 🤦‍♀️ برام تبدیل شده به یه معضل بزرگ حس میکنم اگه بگم خیلی مشکل بدیه . اگرم نگم خب وقتی خونمونو عوض کردیم نمیگه چرا اینکارو کردید؟ چیکار کنم بنظرتون

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

مشکلش چیه که بگین مستاجر هستین مگه عیبه یا ننگه🫤

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چه ربطی داره ولی نمیگم 

یعنی وقتی خونتون عوض بشه بپرسه چرا از اونجا رفتید چی میگی

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

آره بهتره بگی 

عجیبه برام با یکی تایم زیادی هستید ولی هیچی ازتون نمیدونه شاید من ساده بودم همون اوایل زیر وبم زندگیمون میگفتم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مشکلش چیه که بگین مستاجر هستین مگه عیبه یا ننگه🫤

نمیدونم حس میکنم خیلی یجوریه 😑

مگه اون میخواد اجارتونو بده. نگو ولی دروغم نگو. پز بیمورد هم بهش نده

اگه خونه رو عوض کردیم و بعد پرسید چرا از اونجا رفتید چی بگم

قطعا بگووووو و برات مهم نباشه ....کسی که برا ابن چیزا نخواد همون بهتر از اول کنسل بشه 

نه اینکه نخواد ولی خب حس میکنم یجوریه عیبه نمیدونم چرا🫣😑

بچه ها کسی از سخت افزار لب تاپ سر درمیاره کمکم کنه🥲

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

یعنی وقتی خونتون عوض بشه بپرسه چرا از اونجا رفتید چی میگی

اون موقع میفهمه مستاجر بودیم نمیخواد بگی یا نگی کلا هیچی نگو که دروغ نگفته باشی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
آره بهتره بگی  عجیبه برام با یکی تایم زیادی هستید ولی هیچی ازتون نمیدونه شاید من ساده بودم همو ...

زیر و بم زندگیمو میدونه خیلی بیشتر از ادمای نزدیک زندگیم ولی درمورد خونه خب تابحال بحثی نداشتیم که بگم یا نگم