2777
2789

امروز آخرین پنجشنبه ی سال هستش همه میرن به گذشتگان شون سر بزنن...

میدونستید پدر مادر هایی که اسیر خاک هستن اگر فراموششون کنیم  توی قبر هم فرزندان شون رو میتونن عاق کنن؟(عاق والدین)

ما که هر هفته به شهدا سر میزنیم درد دل هامون رو بهشون میگیم و آروم میشیم‌‌‌...

ای کاش هر پنجشنبه اینجوری بود همه میرفتن به پدر مادراشون سر میزدن...

امروز خیابون های تهران خلوت بود انگار همه رفته بودن بهشت زهرا...

شهر شما چطوره؟

به شمام زنگ میزدن میگفتید قبرستون؟😉

پسر هستم🙆‍♂️.برای خوندن تجربیات و انتقال تجربه هام تو این سایته عمومی هستم.

خیلی دلم میخواست برم بهشت زهرا..

ماشینم دارما. ولی راهش خیییلی ترافیکه..

حتما فردا یا شنبه صبح میرم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم میخواست برم بهشت زهرا.. ماشینم دارما. ولی راهش خیییلی ترافیکه.. حتما فردا یا شنبه صبح میر ...

آره آزادگان امروز کلا بسته بود...فردا بعد نماز صبح برید ردزش مهم نیست مهن اینه حتما بهشون سر بزنیم😉

پسر هستم🙆‍♂️.برای خوندن تجربیات و انتقال تجربه هام تو این سایته عمومی هستم.

شما هایی که پدر و مادر دارید قدرشونو بدونید.

من که لایق نبودم داشته باشمشون

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه ما وقتی میریم سر مزار پدر خدابیامرزمون نمیگیم اومدیم قبرستون. 

هنوز اونقدر برای رفتگانمون و پدرمون احترام قائلیم که بجای کلمه ی قبرستون ،  کلمه ی آرامگاه رو بکار ببریم

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

من قبلابا مامان بابام میرفتیم سرخاک رپدر بزرگا ومادر بزرگام 

یه ساله اصلا نرفتم 😔

توفروردین پارسال که زایمان زودرس شدمو دوقلو هاموازدست دادم دیگه میترسم برم، میترسم قبرشونوببینم قلبم وایسه😭😭

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
آره آزادگان امروز کلا بسته بود...فردا بعد نماز صبح برید ردزش مهم نیست مهن اینه حتما بهشون سر بزنیم😉

هرررر سال همینه..

پارسال با مترو رفتم. راهش خوب بود. ماشین بود برد سر خاک. ولی موقع برگشت خیلی طول کشید تا ماشین بیاد و ببرتم دوباره مترو..

البته  ی عده هم رفتن مرده خوری😂😂

اره

تا دلت بخواد اونجا خوراکی هست امروز😆