2777
2789

دوستای گلم به نظر شما برای سزارین بیمارستان کمالی خوبه یا نه کسی اخیرا اونجا زایمان کرده یانه؟راضی بودین یا نه ؟محیط اتاق عمل بخش زایمان از نظر بهداشت چطوره خوبه؟رسیدگی چطور حالا به نظرتون بین کمالی والبرز کمالی بهتر یا البرز کسایی که به تازگی تو هر کدوم از این بیمارستانا زایمان کردن وراضی یا ناراضی بودن بگین تو رو خدا خیلی مهم برام برای زایمان یکی از اقوام بنده خدا مشکل جسمی داره به خاطر هزینه بیمارستان نیمه خصوصی یا خصوصی هم نمیتونه بره بین بیمارستان البرزوکمالی هم دودل به خاطر وضعیتش نمیدونه کدوم بره رسیدگی. وعمل بهتره؟واینکه اگه دکتر خوب وباتجربه تو بیمارستان البرز یا کمالی میشناسید معرفی کنید ممنون میشم واینکه ایا این دوتا بیمارستان بیمه سلامت هم به خاطر هزینه ها قبول میکنن یانه؟اگه هیچ بیمه ای نباشه هزینه چقدر میشه؟خواهشا سرسری از این تایپک رد نشید هر کی تجربه یا راهنمایی میتونه بکنه عوضش دعای خیر همراهتون مرسی🙏

هیچ بیمه ای نداره؟

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین هیچ کدوم بدرد نمیخورن

شما ساکن کرجی؟کسی از خودتون یا اطرافیان اون بیمارستانا زایمان داشته یا نه؟اخه مجبوره هزینه بیمارستانای نیمه خصوصی وخصوصی زیاده از عهدش برنمیاد اگه یه دکتر خوب پیدا کنه بالاسر عملش اون دکتر باشه چطور باز بهتر نیست حداقل از بابت دکتر خاطر جمع میشه

شما ساکن کرجی؟کسی از خودتون یا اطرافیان اون بیمارستانا زایمان داشته یا نه؟اخه مجبوره هزینه بیمارستان ...

بله من بچه کرجم دوتا زایمان داشتم کمالی اولی طبیعی بود دکتر خوب بود ولی محیطش اون موقع خوب نبود ودومی سز شدم که متاسفانه شکم ۵ سانت بخیه نشده بود اصلا ولی بیمارستان بازسازی شده وامکاناتش بهتر اگه دکتر باخودت میبری خوبه وگرنه به دکترای اونجا امید نبند معلوم نیست چی بشه البرز بری بیمه باشی کامل رایگان ولی کمالی یه مقدار هزینه میگیره با بیمه 

بله من بچه کرجم دوتا زایمان داشتم کمالی اولی طبیعی بود دکتر خوب بود ولی محیطش اون موقع خوب نبود ودوم ...

چه بیمه ای باید حتما تامین اجتماعی باشه یا سلامتم. قبول میکنن؟

چه بیمه ای باید حتما تامین اجتماعی باشه یا سلامتم. قبول میکنن؟

فکر کنم همه بیمه ها رو قبول کنه من برای کارهای دندون پزشکی میرفتم همه رو قبول میکنن ولی برای اطمینان برید قبلش سوال کنید کجای کرج هستی