2777
2789
این چه حرفیه!!! کسی که دوست میشه هدفش ازدواج نیست اگر نه عین ادم خواستگاری میکرد حالا شاید عشقی هم ...

عزیزم فعلا تو دوره زمونه فعلی اینطوره

بدون تعصب اگه اطرافتو جامعتو نگاه کنی میبینی الان از هر ده تا ازدواج ۹ تاشون باهم دوست بودن

الان سنتی تقریبا منقرض شده بعدشم حق هر دختر و پسریه اول یه مدت باهم باشن عشقی بوجود اومد به مرحله بعدی ازدواج فکر میکنن

وگرنه اونی که یه کاره بره خواستگاری فقط برای پایین کمرشه و جذابیت های ظاهری بدون هیچ عشق و عاطفه اولیه 

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
عزیزم فعلا تو دوره زمونه فعلی اینطوره بدون تعصب اگه اطرافتو جامعتو نگاه کنی میبینی الان از هر ده تا ...

خب اونی هم که دوستی میکنه تا پایین شکمش نباشه اقدام به دوستی نمیکنه

بعد دقت کردی دخترهایی که تو دوستی عاطفی ان مرده رغبت کمتری برا ازدواج داره؟ چون مردی که میره دوستی برا پایین شکمشه همین که چه شرعی چه حرام برطرف شد نیازش کافیه کاری به احساسات دختر نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من ولی خب به هر حال دیرتر و شانس کم تر دیگه!!!

ن بابا 

من خودم از وقتی یکم رشد کردم خاستگار داشتم تا اخر همون ۱۷ شوهر کردم بیشترشونم از فامیل و هم شهریا بودن ی سریا ام بیرون می دیدن با مامانم صحبت میکردن

ولی شوهرم کردم چیز خاصی ام نیس بخدا

ن بابا  من خودم از وقتی یکم رشد کردم خاستگار داشتم تا اخر همون ۱۷ شوهر کردم بیشترشونم از فامیل ...

خب شما حتما چند سال قبل بودی الان دور زمونه خیلی کثیف تر و خراب تر شده 

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

خب شما حتما چند سال قبل بودی الان دور زمونه خیلی کثیف تر و خراب تر شده 

باور میکنی من همین الانم میرم بیرون هم پسر خیلی سمتم میاد هم پیش اومده برا خاستگاری باهام صحبت کنن

ربطی ب دوره نداره کسی ک خواهان داره تو هر دوره ای داره عزیزم 

ایشالا مشکل شمام حل میشه ولی بیشتر ب فکر خودت باش باشگاه برو کلاس برو فعال باش و تو جامعه باش کنج خونه بشینی کسی نمی بیندت ک بخوان بیان سمتت

خب اونی هم که دوستی میکنه تا پایین شکمش نباشه اقدام به دوستی نمیکنه بعد دقت کردی دخترهایی که تو دوس ...

خب دوستی هم سیاست های خودشو داره

معمولا هم دختری زیاد وابسته میشه که محبت پدری ندیده

باید بلد باشی چه‌ جوری رابطه رو هندل کنی با دست پس بزنی با پا پیش بکشی و اینکه با هر بی سروپایی هم دوست نشی 

اون دختری که زرنگ باشه بلده با چه پسری وارد ارتباط شه که به یه سرانجام برسه و برعکس دید شما من دوستی های سالم و درچارچوب زیاد دیدم تهش فقط یه دست هم گرفتنه

اونی هم که سریع میگه رابطه باید باهاش کات کنی چون نیتش مشخصه 

عزیزم فعلا تو دوره زمونه فعلی اینطوره بدون تعصب اگه اطرافتو جامعتو نگاه کنی میبینی الان از هر ده تا ...

این نوع تفکر خود رو گول زدن هست، یعنیرچی سنتی فقط کمر به پایینه؟ 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
خب چه جوری باید پیدا کرد دوست پسر؟

توی دانشگاه محل کار کنسرت کتابخونه کافه اکیپ های دوستانه 

فعالیتهای کوه نوردی و محیط زیست 

ارتباط با دوستایی که متاهلن یا نامزد دارن چون خیلی وقتا همونا شمارو به دوستای شوهرشون یا نامزدشون معرفی میکنن

فضای مجازی

خوشتیپ و سرزبون دار باشی و درعین حال متبسم ولی باوقار خودشون میان پیشنهاد دوستی میدن بعدش میتونی رابطه رو به سمت ازدواج ببری