2777
2789
عنوان

گلو درد در بارداری

1323 بازدید | 3 پست

سلام خانمای گل 

من دو ماهه گلوم درد دارم 

یکم که سردی می خورم گلوم شروع می کنه به سوزش و درد گرفتن 

اما الان زده به سرم و گوشم احساس می کنم دارم سرما می خورم چون احساس چرک دارم تو گلوم 

نمی خوام برم دکتر و داروی شیمیایی بخورم 

به نظرتون چکار کنم که همین جا بی خیال بشه و تمام بشه 

گلودرد شما رو نمیدونم اما من گلودرد سرماخوردگی رو با نشاسته درمان میکنم. معمولا با ۲ بار مصرف خوب میشم. یکبار صبح یکبار شب: یه قاشق غذاخوری نشاسته گندم رو توی یه ذره آب سرد حل کن، بعد روش آب جوش بریز. مجموعه یه لیوان میشه یعنی. مثل‌چایی بخورش. من همیشه اینجوری میخورم ولی شنیدم بعضیا خیلیییی از طعمش بدشون میاد، جای آب با شیر میخورن. و عسل حل میکنن. من به نظرم خیلی طعم بدی نداره همونجوری که گفتم میخورم. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گاهی وقتا باید دارو خورد چون عفونت ضررش بیشتر از داروهاس  با دکترت مشورت کن و دارو بخور& ...

اخه شوهرم طب سنتی کار می کنه به شدت دکتر و داروی شیمیایی رو ممنوع کرده