2777
2789
عنوان

اینکه بچه از غریبه بترسه طبیعیه؟

119 بازدید | 34 پست

دخترم ۷ ماهشه تول اول چون ب زمستون افتاد حایی نبردم مهمونی ایناهم نبردم

فقط ما و خانواده هودمو میشناسه غیر ما هرکسی رو ببینه کریه میکنه بغلش نمیره میترسه

طبیعیه این حالتا؟

همه چیزش خوبه خداروشکر باهوشه تکاملش خوبه رشدشم خوبه اما بخاطر این اخلاقش خیلی اذیتم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه

یه فلان سده ای کفت علایم اوتیسم حالمو خراب کرد

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بله طبیعی هستش🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
خیلی از بچه ها اینجورین، چیز عجیب یا بدی نیست

خب خداروشکر

یکی گفت علایم اوتیسم خیلی حالمو بد کرد فکرم خرابه 

من روانشناس کودک میخونم عزیزم 

این سن موقع ترس از غریبه ها هست 

خیلی مهمه که الان شما بهش حس امنیت بدین 

گریه کرد بقلش کن و بهش احساس امنیت بده 

به زور نزار بقیه بقلش کنن وقتی می‌ترسه

اگه بهش حس امنیت داده نشه بزرگ بشه دچار اظطراب و ترس از اجتماع میشه 

یا خدا عجیبه

همه چیزش خوبه عکس العملش نگاه کردنش خندیدنش هوشش همین به اخلاقش فقط هست دیگه

من روانشناس کودک میخونم عزیزم  این سن موقع ترس از غریبه ها هست  خیلی مهمه که الان شما به ...

اره عزیزم همین کارو میکنم بقیه درک نمیکنن هی میگن بده بغلم بچه هم میچسبه از گردنم

اره بابا کاملت طبیعیه حالا فعلا زوده از ی سال  ی سالونیم ب اینور سعی کن یواش یواش کنترل شده ببر ...

اره دقیقا اصلا متتظرم هوا گرم بشه ببرم دریا پارک عادت کنه

همه چیزش خوبه عکس العملش نگاه کردنش خندیدنش هوشش همین به اخلاقش فقط هست دیگه

اخلاقش عادیه عزیزم

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه