2777
2789

بچه تر بودم 

تو دوران نوجوونی 

یسری مشکلات سرم اومد و خیلی ناراحت بودم

چند تا خبر شنیدم که فلان دختر بهش تجاوز شده و حالش خیلی بده و خودکشی کردن حتی

من پیشم عجیب و مسخره بود که چرا سر همچین چیزی خودکشی میکنن خب طرف بعد یمدت صبر کنه حالش خوب میشه 

و تو دلم میگفتم چقدر ضعیف و لوس

هیچی دیکه خودم سرم اومد

البته مال من خیلی پیچیده و ادامه دار هم شد 

و مال اون ادم ها یک بار بود ولی خب سعی میکنم حق بدم و همدلی کنم

و دیکه غلط کنم بخوام کسیو قضاوت کنم

خلاصه تا تو شرایط طرف نباشی نمیتونی حسش رو درک کنی

بخاطر همین وقتی قضاوت میشم ناراحت نمیشم😑

چون میفهمم طبیعیه تا جای تو نباشن درک نمیکنن

و خیلی هم حساسم کسی کس دیکه رو قضاوت کنه

شما هم نکنید سرتون میاد

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه وسواسی رو توی دلم مسخره کردم خودمم چند سال بعد وسواس فکری گرفتم

هعی جالا یسری ها همین جا زرت زرت قضاوت و مسخره و توهین میکنن

بعد تاپیک هاش رو میبینی طرف مشکل داره

خب عزیزم قضاوت نکن شاید علت مشکلت همین باشه

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
دقیقااا تو کوردی ما میگیم : مِنا کار گناهکاره😁

یعنی چی😁

همون معنی حرف شما رو میده یعنی اگه کسی و خسخر کنی سر خودتم میاد من خالم برا یه چیزی خواهرشوهرشو مس ...

اوه اوه اوه 

دقیقا

هعی جالا یسری ها همین جا زرت زرت قضاوت و مسخره و توهین میکنن بعد تاپیک هاش رو میبینی طرف مشکل داره ...

نه من دیگه هیچوقت هیچکس رو قضاوت نمیکنم 

البته یکی از دلایل ابتلا به وسواس فکریم استرس زیادمم بود 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم