سلام من یه همسایه دارم خیلی پرو و فوضوله بعد این میره سرکار من اصلا باهاش کاری ندارم حتی بهش زنگ هم نمیزنم ولی این بیشعور هروقت منو میبینه میگه تو کلا بخور و بخوابی راحتی دفعه اول و دوم با خودم گفتم حتما منظوری مداری اما همش میگه یا مثلا من قبل عروسیم لاغر بودم الان ولی چاق شدم مثلا ۶۰ بودم الان شدم ۷۰ بعد خودش کلا ۵۰ کیلوعه هروقت منو میبینه بلا استثنا میگه تو چاقی و شکمویی از این حرفا خوب یکی نیست بهش بگه الدنگ بتوچه مگه تو نون منو میدی یا مگه اومدم از توی خونه تو خوردم بیشعور اصلا مصیبتی دارم باهاش حالا یه جواب خوب میخوام برای دفعه بعد اگه ان شاءالله زنده بودم بهش بدم
من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تقریبا این حرفو شنیدم. در جواب گفتم آره خیلی حال میده.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
اصلا ازش فرار میکنم ولی مثلا اونروز زنگ زده بود باز چرت و پرت میگفت
من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
منم تقریبا این حرفو شنیدم. در جواب گفتم آره خیلی حال میده.
چند دفعه بهش گفتم مثلا میاد جلو شوهرم این حرفا رو میزنه که منو تخریب کنه خداروشکر شوهرمم به چپش گرفته زنک رو
بهش بگو دفعه بعد دیدمت یادم باشه برات غذا بیارم تا دیگه اینقدر گوه منو نخوری
شیطونه میگه بهش بگم همینو ولی چیکار کنم مودبانه تر نداری
بابا من ازش دورم خودش بهم زنگ میزنه یا پیام میده یا میاد خونم