2777
2789

گیج منگم حس میکنم بعضی وقتا رو هوا راه میرم بعد رفتم مغز اعصاب آزمایش خون نشون دادم نه کم خونی داشتم نه ویتامین دی کم بود بعد نوار مغز گرفت گفت امواج فعال داری قرص داد ازیپم کسی خورده؟ با چند تا دیگ منیزیم اینا گفت بخورم بعد چهل روز برم خوب میشم یعنی؟ تمرکز ندارم همش میخام گریه کنم اول گفت یه چهارم بخورم بعد نصف بعد یکی همش افکار منفی دارم نمیتونم درس بخونم انگار 😔کسی اینجور بوده همش هم خوابم میاد نکنه چیز دیگ باشه؟ گفت بعد ام آر آی هم باید برم بعد عید.. کلی گریه کردم 

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..
من گیج و منگ اضظرابم دارم که به خاطر اونه ‌ مال شمام احتمالا همینه وقتی آزمایشا چیزی نشون نداده ...

یعنی خوب شدی مال من ازپیم خوب میشم تروخدا بگو خالم خیلی بده قدرت تلقین بالایی هم دارم 😔نمیدونم چیکار کنم 

باورم نمیشه خودتو به اینجا رسوندی 😐

عزیزمممم رها کن فکر و خیال و استرس و ..

میدونی اگر ادامه بدی چه شرایط سخت تری خواهی داشت 

هیچ کس و هیچ چیز تو دنیا ارزش این حال شما رو نداره 

سلامتی از همه چیز مهمتره چه جسمی چه روحی روانی

شما هر دو تاشو داری از دست میدی

به خودت بیا جان دل

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باورم نمیشه خودتو به اینجا رسوندی 😐 عزیزمممم رها کن فکر و خیال و استرس و .. میدونی اگر ادامه بدی ...

اون پسره رفته نصفش اون بود 😓😔ولی من مشکلاتم اون نبود کلن مامانم سرطان داشت زنه همسایمون دیدم مغزش کوچیک شده بود ترسیدم حالا اینجور شده نمیتونم افکار کنترل کنم قرص بخورم باید خوب میشم؟ 😓

اره چرا نشی . برو پیش یه متخصص خوب .بعدشم سعی کن حواست به روحیات باشه .چ می‌دونم تراپی ،باشگاه یا هر ...

دکترش تعریف میکردن تو شهرمون برا همون رفتم گفت بعد عید هم برو ام آر آی امواج فعال یعنی چی این قرص بهتره یا اسنترا تو الان خوبی؟ من جز این منگی وسواس هم داشتم وسواس خوندن فک میکردم باید همش کلمات هجی کنم 😓یا فک میکردم اتفاقی میوفته یا فراموشی فک میکردم میگیرم یکیو دیدم ترسیدم کلونازپام هم داده جرا؟ اون برا چیه 

اون پسره رفته نصفش اون بود 😓😔ولی من مشکلاتم اون نبود کلن مامانم سرطان داشت زنه همسایمون دیدم مغزش ...

آره عزیزم خوب میشی گلی 

روحشون شاد 

ببین چی حالتو خوب میکنه گل به فکر خودت باش آرامش داشته باشی 

گر نکوبی شیشه غم را به سنگ 

هفت رنگش میشود هفتاد رنگ

رها کن تا راحت بشی نازنین

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

آره عزیزم خوب میشی گلی  روحشون شاد  ببین چی حالتو خوب میکنه گل به فکر خودت باش آرامش داش ...

وسواس هم داشتم افکار منفی بد استرس فک کنم اگ نمی‌رفتم دیوونه میشدم 😓امیدوارم خوب بشم همه کارام مونده 

منم وسواس دارم .طبق نظر دکتر هر چی گفت مصرف کن.دذوغ چرا نمیتونم بگم کامل خوبم .البته شرایط زندگیم هم ...

وسواس فکری مثل من یا مدل دیگ؟ الان قطع کرده قرصا تو اول گفته یک چهارم بخورم عوارض ک نشون نمیده نه پراپرنول هم داده صبح خوردم ببخشید یکم اسهال‌ شدم 😓نمیدونم چرا عوارض اون بود یا نه... 

میترسم همش با اینا خوب نشم.. 

وسواس هم داشتم افکار منفی بد استرس فک کنم اگ نمی‌رفتم دیوونه میشدم 😓امیدوارم خوب بشم همه کارام موند ...

دورت بگردم خوب میشی 

واقعا این وسواس فکری عذاب اوره 

انکار تو خوابم ادمو ول نمیکنه 

شما باید ول کنی

مواظب خودت باش جانم

دورت بگردم خوب میشی  واقعا این وسواس فکری عذاب اوره  انکار تو خوابم ادمو ول نمیکنه  ...

اصلا چند نفر بعضی وقتا حرف میزنن انگار مثل کسی ک گل کشیده اینجوری 😓بايد ام آر آی هم برم تازه نمیدونم امواج فعال مغز یعنی چی گفت رو حافظت تاثیر گذاشته این حالتا برا همونه 

نمیدونم عوارض داشتی از خو دکتر بپرس بعد یه مدت خوب میشی .خودتم باید خیلی حواست به رو و روانت باشه ...

😓این حس ک فک میکنم وسواس کلمات باید هجی کنم برگردم دوباره بخونم روانیم کرده یا گیجی منگی گفت بخاطر همین امواج فعال مغزی نمیدونم یعنی چی.. شما عوارض بدی نداشتی اول این قرص خوردن اسنترا؟ 

اصلا چند نفر بعضی وقتا حرف میزنن انگار مثل کسی ک گل کشیده اینجوری 😓بايد ام آر آی هم برم تازه نمیدون ...

چیزی نیست ان شاء الله 

درست میشه به خودت برس قوی باش از لحاظ روحی و جسمی . میگذره اینروزا

چیزی نیست ان شاء الله  درست میشه به خودت برس قوی باش از لحاظ روحی و جسمی . میگذره اینروزا

گفتم اول برم روانشناس دیدم افکار منفی استرسم زیاده باید قرص بخورم همش میترسم نکنه عوارض بدی داشته باشه 😓

گفتم اول برم روانشناس دیدم افکار منفی استرسم زیاده باید قرص بخورم همش میترسم نکنه عوارض بدی داشته با ...

حالا که دکتر تجویز کرده بخور عزیزم 

بذار روند درمان درست پیش بره 

از همین دکتر بپرس بعد برو پیش روانشناس

ولی هیچکس بهتر از خودت نمیتونه بهت کمک کنه

حالا که دکتر تجویز کرده بخور عزیزم  بذار روند درمان درست پیش بره  از همین دکتر بپرس بعد ...

😓آخه خودم چطوری کمک کنم پیاده روی اینا میرم ولی بنظرت قرصا تاثیر داره؟