2777
2789
عنوان

کاربر آقای ...

666 بازدید | 61 پست

مرض داری درخواست میدی ؟!! 

ی پست گذاشتم ی تاپیک زدم چی دیدی ک درخواست میدی ؟!!!!نمیخوام واضح بگم خجالت بکشین 

@danyalll  

@خواجه_نصیرالدین_سایت  

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دیگه ترشح و بوی بددرخواست داره خاک تو سرتون🤣🤣🤣

و ی تاپیکی گفتم وکیوم برا آقایانه 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
وای دیگه ترشح و بوی بددرخواست داره خاک تو سرتون🤣🤣🤣

برای یه هول عوضی فرقی نداره اینا

کاربر سال ۹۸ "توتفرنگیعصبی " هستم تعلیق برای دفاع از واقعیت🤍لطفا بازخواستم نکنید من از روی عنوان تاپیک جواب کلی میدم حوصلم نمیکشه جزئیات رو بخونم🤍
عزیزم اگه درخواست دادن تو قبول نکن دیگه تاپیک زدن نداره

بله درسته ولی من ی پست گذاشتم ی تاپیک زدم احتمال زیاد برا اون درخواست دادن !

به شما درخواست دادم؟ 

خفشو اسکرین دارم میذارم الان 

عزیزم اگه درخواست دادن تو قبول نکن دیگه تاپیک زدن نداره

بزار تاپیک بزنه

تعداد مریض ها کمتر شه

نی نی یار بفهمه چرا عضو شدن تعلیق شون کنه

تعداد مریضای سایت هی بیشتر و بیشتر میشه

یه عده هم مثل شما میگن تاپیک زدن نداره

بزار تعلیق شن

یه سایت راحت شه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐